Ansikt

Vårvakre lepper

Skaff deg skikkelig kyssemunn.

Vårvakre lepper
Publisert
Sist oppdatert
Skal du bli klar for en god vårflørt, gjelder det å vekke kroppen fra vinterdvalen. Ikke glem at kyssemunnen også skal være vårfrisk! Slik får du vakre vårlepper på 1-2-3:1. Bruk peelingOgså leppene dine trenger å kvitte seg med døde hudceller eller stive «flak», og det holder ikke å ta en kjapp runde med Lypsylen. - Bruk en god leppepeeling, eller rett og slett en tannbørste, råder KKs makeupekspert Helge Borgen. Husk å bruke leppekrem etterpå.2. Sørg for fuktighetVær kritisk når du velger leppepomade. Den skal trekke inn i leppehuden, ikke bare legge seg utenpå - og derfor bør den være basert på planteoljer, ikke mineraloljer. Velg en leppepomade i stiftform, det er mer hygienisk enn variantene som kommer i krukke og må påføres med fingrene.3. Velg riktig fargeOm du velger leppestift eller lipgloss med farge, er opp til deg. Leppestift gir mer farge, mens lipgloss gir deg mer glans. Det finnes egne varianter som skal gi leppene mer volum. Velg leppestift/gloss med pleiende ingredienser, slik at leppene dine ikke tørker ut i løpet av kvelden. Husk at leppestift bør påføres med pensel. Her kan du se video og lære å legge perfekt festmakeup, også for leppene. ...så gjenstår det bare å finne noen å kysse på.LES OGSÅ:
 • Kyss mer - lev lenger
 • KK tester leppepomader

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer