Hud

Veien til silkemyk hud

Det er på tide å pakke kroppen ut av vinterklærne. De fleste har neppe sett sol på en stund, og det er på sin plass med en skikkelig vårrengjøring.

Veien til silkemyk hud
Publisert
Sist oppdatert
KROPP
Hvis du ikke har lagt merke til det, er det faktisk i ferd med å bli vår. Er du en av dem som har gått på bikinidiett siden desember, peelet huden i dusjen hver eneste dag, ikke en eneste morgen sluntret unna bodylotion, vært flittig bruker av selvbruningskrem, filt bort hard hud fra hælene og lakket tåneglene med ny farge hver lørdag og ikke én eneste gang har falt for fristelsen til å la håret på leggene eller bikinikanten gro? Da kan du bla videre. Er du derimot blant dem som er litt grå og gusten med tendenser til langhårede ulvekvinnelegger, og armer og bein som er en fest av døde hudceller, trenger du muligens en liten dytt i ryggen for å komme i orden til lettkledd-sesongen. Her får du de beste tipsene til en flott sommerkropp fra topp til tå.


Skrubb
Døde hudceller må bort, og det er på tide å gi hele kroppen en real peeling. Du kan bruke en hampvott eller en kornpeeling. Skrubb mot hjertet i oppadgående sirkelbevegelser. Bruk litt ekstra tid på områder der huden har lett for å bli tørr og ru, som for eksempel albuer og knær.

Bad
Er du blant heldiggrisene med eget badekar? Da bør du unne deg et langt bad, gjerne i kombinasjon med at du tar øyemaske eller ansiktsmaske. Fyll karet med varmt vann og en deilig badeolje. Synk ned, lukk øynene og glem verden i minst 15 minutter. Tenn gjerne et duftlys og sett på litt lav musikk. Er du blant dem som må klare deg med dusj (som undertegnede), er det ingen grunn til å fortvile. Duftlys funker kanskje ikke noe særlig inni dusjen, men står flott på toppen av vaskemaskinen. Og stemmen til Frank Sinatra blir nesten enda finere gjennom vannsuset.


Oppstrammer
Bekymres du over appelsinhud, begynnende cellulitter eller slapp hud? Velkommen i klubben. Har du lyst til å prøve en oppstrammende eller celulittbekjempende krem, er tidspunktet perfekt etter et bad eller en dusj. Disse kremene inneholder ofte vanndrivende og oppstrammende ingredienser. Les innholdsfortegnelsen hvis du lurer på akkurat hva kremen din inneholder. Det er viktig at du har realistiske forventninger til hva du kan forvente av slike produkter. De tryller ikke bort cellulitter over natta, men kan ha en positiv effekt, særlig sammen med sunt kosthold og litt trening.


Fuktighet
Avslutt ditt eget lille kroppsspa med en god dose bodylotion. Unn deg å sløse litt, da føler du deg garantert fantastisk etterpå.


LES OGSÅ:
 • Flat mage på 1-2-3
 • Bikinifin på 6 uker
 • 55 sexy bikinier
 • Fine sommerføtter
 • Alt du trenger vite om solkrem
 • Hvordan få vakre vipper
 • KK tester: Slik får du nydelige negler • Kroppspeeling fra Dior i praktiske posjonspakninger med detox-hanske som brukes til å massere peelingen inn i huden. Plasticity Body beautifying Micro-Peel (kr 420/4x20 ml).
  Kroppspeeling fra Dior i praktiske posjonspakninger med detox-hanske som brukes til å massere peelingen inn i huden. Plasticity Body beautifying Micro-Peel (kr 420/4x20 ml). Vis mer
  Kroppsolje som trekker raskt inn i huden, og etterlater den glatt og myk. Inneholder blant annet, fuktgivende marokkansk arganolje, e-vitaminer og pasjonsblomst. Mary Cohr Precious Argan Oil Body Care (kr 390/125 ml).
  Kroppsolje som trekker raskt inn i huden, og etterlater den glatt og myk. Inneholder blant annet, fuktgivende marokkansk arganolje, e-vitaminer og pasjonsblomst. Mary Cohr Precious Argan Oil Body Care (kr 390/125 ml). Vis mer
  Dusjkrem med bambusekstrakt og essensielle oljer fra mandarin og lavendel. Darphin Hydro Relax Douche Caresse (kr 330/200 ml).
  Dusjkrem med bambusekstrakt og essensielle oljer fra mandarin og lavendel. Darphin Hydro Relax Douche Caresse (kr 330/200 ml). Vis mer
  Kroppspeeling som gir deg glatt, myk hud. Brukes på fuktig hud, for eksempel i dusjen. Guinot Gommage facile (kr 250/200 ml).
  Kroppspeeling som gir deg glatt, myk hud. Brukes på fuktig hud, for eksempel i dusjen. Guinot Gommage facile (kr 250/200 ml). Vis mer
  Plantearomatisk bade- og massasjeolje som blant annet inneholder beroligende og mykgjørende bomullsolje, samt ekstrakter fra grapefrukt, roser og appelsiner. Darphin Hydro Relax (kr 600/100 ml).
  Plantearomatisk bade- og massasjeolje som blant annet inneholder beroligende og mykgjørende bomullsolje, samt ekstrakter fra grapefrukt, roser og appelsiner. Darphin Hydro Relax (kr 600/100 ml). Vis mer
  Anti-celulittgelé med kjølende effekt og en formula med blant annet koffein, ginko biloba og mentol. Skal bidre til å løse opp avfallsstoffer i huden og gjenvinne fastheten. Lancôme Sculpturale (kr 395/200 ml).
  Anti-celulittgelé med kjølende effekt og en formula med blant annet koffein, ginko biloba og mentol. Skal bidre til å løse opp avfallsstoffer i huden og gjenvinne fastheten. Lancôme Sculpturale (kr 395/200 ml). Vis mer
  Kroppsolje med essensielle oljer fra blant annet grapefrukt, lavendel, salvie og sitrongress. Oljen styrker og revitaliserer huden, og kan enten brukes på hele kroppen eller spesielt tørre og utsatte steder, som albuer, knær eller hender (kr 390/100 ml).
  Kroppsolje med essensielle oljer fra blant annet grapefrukt, lavendel, salvie og sitrongress. Oljen styrker og revitaliserer huden, og kan enten brukes på hele kroppen eller spesielt tørre og utsatte steder, som albuer, knær eller hender (kr 390/100 ml). Vis mer
  Oppstrammmende gelé som skal glatte ut huden og redusere celulittene, samt virke vanndrivende ved hjelp av botaniske ingredienser fra blant annet den indonesiske planten Purple Bengle, som har vært mye brukt i indonesisk medisin (kr 520/150 ml).
  Oppstrammmende gelé som skal glatte ut huden og redusere celulittene, samt virke vanndrivende ved hjelp av botaniske ingredienser fra blant annet den indonesiske planten Purple Bengle, som har vært mye brukt i indonesisk medisin (kr 520/150 ml). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer