Helse & Livsstil

Velg og vrak partner

Lurer du på hvordan du skal gå fram for å få deg ny kjæreste? Prøv noe tilfeldig.

Foto: Sex flirt sjekking dating
Foto: Sex flirt sjekking dating Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mange oppsøker arrangerte singelfester i håp om å finne en partner, men få lykkes. Amerikanske forskere har sett nærmere på saken. Ved hjelp av en datasimulert sjekkefest fant de ut at det beste er å komme i kontakt med ni prosent av alle potensielle partnere.

Da vil du ha tid til å gjøre en skikkelig vurdering av hver enkelt, og sjansen er rimelig stor for at en av disse vil ha egenskaper du liker.

Blant 100 menner det altså bare å plukke ut ni helt tilfeldige og gjøre et valg, ifølge New Scientist. Kvinner har en tendens til ubevisst å plukke ut høye menn med symmetriske trekk, men ikke alle går utelukkende etter det tradisjonelt pene ytre.
 • For flere gode råd om sex & kjærlighet, sjekk ut sexekspert Stéphane Vildalens spalte.

 • Ved valg av kjæresteemne kan enkelte oppleve at en svært attraktiv partner blir en for stor utfordring, ifølge psykolog Jørgen Holt Nielsen. Du bør derfor ha god selvfølelse og stor indre trygghet for å leve sammen med noen som er svært attraktiv og/eller har svært mange gode egenskaper.

  Årsaken er at mange får problemer med å takle den usikkerheten og sjalusien som nødvendigvis vil oppstå fra tid til annen når mange andre begjærer partneren mer eller mindre åpenlyst.

  LES MER:
 • Test deg selv: Sjekk om han er drømmemannen
 • Nettsjekking tar av
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer