Rettetang

- Venninna mi så ikke at det var meg!

Skal Vi Danse-stjerne Cecilie Skog ble faktisk ikke gjenkjent etter sin store hårforvandling.

FRISYREBYTTET TOK FIRE TIMER: Cecilie Skog rettet ut krøllene for Skal Vi Danse - og dét tok hele fire timer(!). Forrige gang hun prøvde det var i Tibet. Foto: Per Ervland (fra KK-dagen med krøller) og TV2 (fra Skal vi danse med rett hår)
FRISYREBYTTET TOK FIRE TIMER: Cecilie Skog rettet ut krøllene for Skal Vi Danse - og dét tok hele fire timer(!). Forrige gang hun prøvde det var i Tibet. Foto: Per Ervland (fra KK-dagen med krøller) og TV2 (fra Skal vi danse med rett hår) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mens andre kjendiser er nødt til å bruke store hatter og digre solbriller for å oppnå det samme, ser det ut til at det eneste Cecilie Skog trenger å gjøre er å rette ut håret.

Skal Vi Danse-sendingen lørdag for to uker var nemlig polfareren knapt til å kjenne igjen.

- Jeg forandret nok litt personlighet. Etterpå gikk bare folk rett forbi meg i gangen. Til og med venninna mi så ikke at det var meg, ler Cecilie Skog.

LES OGSÅ: Vasket ikke håret på 70 dager

Rakk helt ned til rumpa

- Hodet ble faktisk lettere av det, håret ble jo mye tynnere sammenlignet med krøller. Også ble det kjempelangt!, forteller Cecilie til KK.no.

- Med krøller rekker håret mitt nå et stykke ned på ryggen. Når jeg fikk det rettet, rakk det nesten helt ned til rumpa.

- Så langt hår har jeg ikke hatt siden jeg var liten, da var det så langt at jeg måtte huske å trekke håret ut av linningen etter at jeg hadde dratt opp buksa.

Se flere bilder av håret til Cecilie Skog her:


10 i stil fra Tobias

Cecilie kan fortelle at dansepartner Tobias Karlsson var svært imponert over den nye frisyren.

- Jeg gikk fra hulder til å være mer elegant, noe Tobias ble veldig glad for. Han syntes det var veldig fint – og mer «dansete».

Men selv om både Cecilie selv og dansepartneren likte forvandlingen, tviler hun på at det er noe som kommer til å skje ofte.

- Nei, jeg kommer aldri til å rette håret selv. Ikke fordi jeg ikke liker det, men fordi det tar så utrolig lang tid – ja, det tok nesten fire timer.

SE OGSÅ: Hvilken stjernefrisyre passer deg?

Rettet håret i Tibet

Det er imidlertid ikke første gangen polfareren har strukket ut krøllene.

- Jeg har gjort det én gang før, på en frisørsalong i Tibet av alle plasser. Da var det en kompis som utfordret meg til å gjøre det – men det var så fuktig i lufta at det krøllet seg nesten med det samme jeg gikk derfra.

- Men sist holdt det seg slett veldig lenge. Helt fra lørdag til mandag, faktisk.

- På søndagen dro jeg til Stavanger, og da syntes jeg folk vår så overlegne – men det var jo fordi de ikke kjente meg igjen.

Stem her!

Hvor ofte vasker du håret?Vasker håret en gang i uka

KK.no har tidligere skrevet om Cecilie som kan gå 70 dager uten å vaske håret når hun er på tur. Hjemme skjer det imidlertid noe oftere.

- Jeg vasker håret en gang i uka. Jeg bruker først og fremst Redken-produktene for krøllet hår – shampoo, balsam, kur og stylingkrem som samler håret.

- Når jeg ikke har tilgang til disse produktene – når jeg er ute og reiser for eksempel, og må bruke vanlig såpe i håret, da ser det helt crazy ut.

SE OGSÅ: Trenger du egentlig shampoo?

- Ikke vant med all vrikkinga

Og det er gjerne slik vi best ser henne for oss. Med ville krøller og med en diger sekk på ryggen. Å erstatte skiene med dansesko har vært litt av en utfordring, innrømmer Cecilie.

- Jeg brukte lang tid på å bestemme meg da de spurte om jeg ville bli Skal Vi Danse-deltaker. Jeg er jo ikke akkurat vant med å vrikke på rumpa i beste sendetid.

- Men eventyrlysten og muligheten til å lære noe nytt gjorde at jeg til slutt sa ja. Det var veldig uvant i begynnelsen, men nå tar jeg dansene mye raskere og forstår mer av hva Tobias sier.

Annenhver dag
 
420 (40%)
2-3 ganger i uka
 
303 (29%)
Hver dag
 
246 (24%)
1 gang i uka
 
70 (7%)
Sjeldnere
 
6 (1%)
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer