Helse & Livsstil

Verdens beste valentin

Vi ba om lesernes mest romantiske minner og drømmer. Her er vinnerne - til inspirasjon for oss alle på valentinsdagen.

Verdens beste valentin
Publisert
Sist oppdatertDe øvrige 10 vinnere som får tre måneders gratis diamantmedlemskap hos finnenvenn.no er disse:

Gunhild Nybakk (37), Åsvang - som fødte datteren sin på valentinsdagen i 2000.

Madelene Albertsen (23), Tromsø - som drømmer om å få seg en kjæreste hun kan gjøre noe spesielt for på dagen.

Monika Haugan (25), Oslo - som fikk roser på døra fra daten sin idet hun kom hjem fra den.

Hilde Moholt (36), Mo i Rana - som ønsker seg en hel fridag sammen med kjæresten, som ender i frieri.

Susanne Kalsås (24), Hamar - som vil dra på hytta, gå på ski, spise middag og kose seg med kjæresten en hel dag.

Amandeep Kaur Malhi (21), Oslo - som ønsker seg en dag uten tidsklemme eller bekymringer sammen med sin elskede.

Bente Berg (50), Drammen - som fant tilbake til sin tidligere ektemann på denne dagen.

Margrethe Auraaen (29), Porsgrunn - som ble fridd til ved sengetid på valentinsdagen.

Håkon Stuler (20), Trondheim - som synes valentinsfeiring er litt teit.

Inger Simonsen (54), Vangsvik - som ble totalt overrasket da ektemannen hadde leid brudesuiten og vartet henne opp med jordbær og champagne, før han avslørte at han hadde gått på kurs for å lære seg å danse for hennes skyld.
I samarbeid med finnenvenn.no ba vi leserne om å sende oss sine mest romantiske valentinsminner - eller drømmer. Svarene strømmet inn, og det er tydelig at romantikken lever i beste velgående hos det norske folk, uansett alder eller kjønn. Vi plukket ut én vinner som får tilsendt en Sony Ericsson W8510i Tri-band walkman-mobil, og ytterligere ti som får 3 måneders gratis diamantmedlemskap hos finnenvenn.no.

LES OGSÅ:
 • Maten som gir deg lyst - lag et kjærlighetsmåltid
 • Ta testen: Hvor romantisk er du?

 • Romantikk kan være så mangt, og blant vinnerne finner vi alt fra en mor som holder 14. februar kjær fordi hun fødte datteren sin den dagen, til en dame på 50 som brukte valentinsdagen til å finne tilbake til mannen hun egentlig var skilt fra.

  Vinnerhistorien kommer fra Hege Varsi (18) fra Stranda. Hun treffer oss rett i hjertet med en søt historie om romantiske planer som slo feil, men som endte godt likevel - noe som viser at romantikk ikke alltid kommer i den formen vi venter. Her er Heges historie:

  «For to år siden hadde jeg virkelig lagt en plan for valentinsdagen. Jeg hadde kjøpt inn hjertegodteri og stearinlys og skulle nå virkelig gjøre kjæresten min glad. Over huset der jeg bodde var det en skog med en utkikksplass, og det var nettopp her jeg og kjæresten min kysset for første gang. Planen var at han skulle følge sporet jeg hadde lagt ut med godteriet opp til toppen, og der hadde jeg lagt ut en gåte (på rosa papir med parfyme) om hvor han kunne finne meg (jeg satt og ventet i noen busker lenger borte).

  Forhåpningsfull og spent satt jeg der i de stikkende buskene, i ja -, 5, 10, 20, 30 minutter. Til slutt hadde jeg sittet der i over en og en halv time, og fortsatt ingen kjæreste. Jeg ble veldig skuffa og til slutt gikk jeg hjem igjen. Senere ringte han å sa at han hadde truffet på noen kompiser som han ikke hadde sett på lenge. Jeg prøvde å være en forståelsesfull kjæreste og sa jeg skulle glemme hele greia. Det greide jeg likevel ikke, og kvelden ble - ja, i grunnen ganske sur.

  Han fikk ganske dårlig samvittighet og dro ut sent på kvelden uten å si hva han skulle. Tidlig neste morgen dro han meg med ut i skogen (temperaturen hadde bikket minustegnet) for å vise meg et tre. På det tidspunktet gjorde det meg egentlig mer forbanna, men så så jeg det. På treet hadde han rissa inn et hjerte med navnene våre i. Han er ingen spesielt god treskjærer, men det er likevel det søteste noen har gjort for meg!»


  Hva forbinder du med romantikk? Er valentinsdagen en fin dag, eller bare et kommersielt påfunn? Diskutér i vårt forum!
  Verdens beste valentin
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer