IKKE AKKURAT ET VANLIG PÅSKEEGG: Forslagene til innhold i årets påskeegg i artikkelen under er definitivt ikke for barn. Ei heller for pyser.  Foto: colourbox.com
IKKE AKKURAT ET VANLIG PÅSKEEGG: Forslagene til innhold i årets påskeegg i artikkelen under er definitivt ikke for barn. Ei heller for pyser. Foto: colourbox.com Vis mer

Påskeegg

Verdens mest sexy påskeegg?

For deg som vil overraske kjæresten med noe hetere enn kolibriegg.

Publisert
Pyntede egg blir gitt som gaver i mange land i påsken, mellom venner, familie eller kjærester. Ifølge en kilde på Wikipedia var det vanlig for jenter når de gikk til kirken på påskeaften å bære egg gjemt på kroppen, gjerne mellom brystene, som kjæresten deres kunne få - eller få lov å finne.

Og med det historiske utgangspunktet blir det ikke feil å pønske ut verdens mest sexy påskeegg.

Les også: Dette tenner kvinner på

Eggende forspill

Pappeggene finnes i de fleste størrelser, fra de aller minste til de kjempestore vi alle drømte om da vi var små. De fylles tradisjonelt med smågodt, men for å lage det heiteste egget må det sterkere krutt til. Men ikke glem å legge litt sjokolade oppi, det er tross alt et afrodisiak.

Parfyme, sexy undertøy, en liten champagneflaske, aromaoljer og lapper med eggsplisitte (!) beskjeder på. Erotiske spill og sexleketøy, sexy baktanker og en stemningsskapende mixtape. Bare fantasien setter grenser. Men det er selvsagt ikke bare innholdet som kan være sexy, legg også omtanke i jakten. Et eggende forspill, om du vil.

Les også: Lenge leve bypåsken

Ikke akkurat en vanlig påskekanin

Er du jente, kan det hende du skårer poeng på å kle deg ut som en liten, rampete påskekanin. Omvendt er nødvendigvis ikke like sexy. EHow.co.uk foreslår en sexy topp i en sterk farge, over sorte strømper og sort hotpants, et par pumps på bena - og selvsagt ører og en dusk bak.

Husk den store jakten

Kjøp flere påskeegg, og skriv frekke gåter til en intim jakt rundt om i huset. Spill nødt eller sannhet, med to lapper i hvert egg. En med noe man må gjøre, en med sannhet, slik at det blir en sexy lek før finalen. Du kan også fylle eggene med intime minner, som leder kjæresten din til der du venter. Ikke gjør det for vanskelig, og legg opp til en overraskende slutt, råder romancestuck.com.
Pynt rommet med påskeliljer, tenn stearinlys. Eller gjør det minimalistsexy - rydd vekk alt dill og rot fra soverommets flater, legg på hvitt sengetøy og dander deg selv på sengen som eneste fokuspunkt.

Les også: Dette tenner mannen

Romantikk = sexy

En annen idé er kanskje mer romantisk enn sexy - men romantikk egger oss ofte til mer sexy aktiviteter. Lag en tidskapsel i egget. Skriv ned minner og fakta fra året som har gått siden sist påske. Les dem sammen. Eller så kan man bruke tidskapselen til å arkivere følelsene deres. For hvert år som går kan dere kikke på lappene fra årene som har gått, og legge til en ny.

Et sexy påskespill

Ehow.co.uk har også et tips for en forførende eggjakt.
Kjøp et dusin små påskeegg. Skriv ned navnet på et klesplagg, alt fra venstre sko til BHen, på en lapp. Brett dem og legg en lapp i hvert egg. Gjem eggene rundt i huset. Prøv å legg eggene med de ytterste lagene med klær lettest tilgjengelig. Gjem undertøyseggene på litt vanskelige steder. Husk at du må ha på deg like mange klesplagg som du har lapper.

Les også: Dette fantaserer kvinner om

Gi kjæresten kurven

Gi kjæresten din en kurv når han kommer, og fortell ham at jo fler egg han finner, jo mer avkledd blir du. Når han er ferdig med å jakte på egg, kan han åpne eggene. Fjern alle plaggene han har funnet lappene til. Nekt å ta av deg de resterende plaggene før han har funnet alle eggene. Og til slutt kan han få den eggstraordinært sexy belønningen sin.

PS. Påskeegg har røtter i både jødisk, hedensk og kristen tradisjon, og symboliserer fremfor alt nytt liv. Så husk å snike en kondom opp i egget, sånn tilfelle du ikke vil at eggjakten skal bli helt bokstavelig.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer