Kjærlighetsforhold

Vet kjæresten din dette?

Ikke vær så sikker på det.

HUSKER IKKE BURSDAGEN: Flere menn i spørreundersøkelsen glemte når kjæresten hadde bursdag. En god del visste heller ikke navnet på kjærestens bestevenninne. Foto: Blend / Image Source
HUSKER IKKE BURSDAGEN: Flere menn i spørreundersøkelsen glemte når kjæresten hadde bursdag. En god del visste heller ikke navnet på kjærestens bestevenninne. Foto: Blend / Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om han er en aldri så god kjæreste og hevder at han kjenner deg supergodt, så er det ikke sikkert at han gjør det. En ny undersøkelse viser at en enkelte menn faktisk ikke aner når kjæresten har bursdag eller vet hvilken øyenfarge hun har, ifølge svenske Aftonbladet.

LES OGSÅ: Facebook kan ødelegge forholdet

Husket ikke bursdagen

Et britisk selskap står bak undersøkelsen og har intervjuet 2000 menn som kjøpte parfyme til sin kjæreste. Hele 60 prosent hevder at de kjenner kjæresten sin inn og ut. Men ting tyder på at det ikke stemmer helt ...

Ifølge undersøkelsen visste ikke 10 prosent når kjæresten hadde bursdag. 30 prosent av mennene hadde heller ikke peiling på hvilken BH-størrelse hun brukte. 12 prosent ante ikke hvilken øyenfarge hun hadde, mens 8 prosent ikke kjente til hennes naturlige hårfarge. Dette er kanskje ikke så vanskelig å forstå, ettersom enkelte kvinner er knallgode på å fjerne etterveksten i tide.

LES OGSÅ: Ikke skam deg over dette

Vet kjæresten din når du har bursdag?

Ja
 
1705 (89%)
Nei
 
125 (7%)
Vet ikke
 
87 (5%)

Hun jobber som..?

Men det er noen ting som er vanskeligere å forsvare. At for eksempel 11 prosent ikke visste hvilken jobbtittel kjæresten hadde, var kanskje hakket mer overraskende. 12 prosent av mennene klarte heller ikke å huske navnet på sin elskedes bestevenninne.

Selv om mange svarte feil på spørsmålene, var det likevel ikke noe å si på selvtilliten. Flere av mennene var nemlig overbevist om at de ville klare å kjøpe klær i riktig størrelse til kjæresten, til tross for at en fjerdedel tidligere har bommet på området.

LES OGSÅ: Slik kjøper du undertøy til en kvinne.

Er kjæresten din en gullfisk?

Gullfiskhukommelse eller ikke, det viktigste er uansett at han er glad i deg. Dersom han ikke husker hva slags øyenfarge du har, eller når bursdagen din er, kan det likevel tenkes at han vet en hel del om deg. Hvor godt kjenner du egentlig kjæresten din? Les hva han gjør når du ikke er til stede: Menn smuglåner av kvinner.

Er du usikker på om du er i et bra forhold? Ta testen her! Eller lyver han ofte til deg? Her er 9 tegn på utroskap som du bør vite om.

Men hvordan vet du om han virkelig er mannen i ditt liv? Se etter disse tegnene! Selv om han er aldri så kjekk, så må det være tak i han. Gjør kjæresten din dette - ja, da er han mest sannsynlig en sikker vinner!


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer