Et av livet store spørsmål, i hvert fall når det kommer til organisering av kopper og glass, er hvorvidt de skal settes inn i skapet med kanten opp eller ned?
Mange har helt sikkert allerede kjørt denne debatten hjemme, og en av dem som satte seg fore å finne et endelig svar på den, er livsstilsdronninga Martha Stewart.
Som hele Amerikas matmor, har hun gitt ut en haug med kokebøker, har egen matlagingskanal og nettmagasin.
En avstemming hun hadde blant sine følgere på Instagram, viste ikke overraskende at meningene var svært delte.

Av de cirka 10.000 som responderte, svarte 5.315 at de setter inn glassene med kanten opp, mens 4705 oppga at de foretrakk å sette koppestellet med kanten ned.
Men det er bare én av metodene som har en klar fordel.
Hun tituleres matlagingekspert og er ikke i tvil: Kopper og glass skal i lagres med kanten ned, ja.

Ni ting du ikke må vaske i oppvaskmaskinen
Råd for champagneglass
Spesielt gjelder dette glass og krus som blir stående bakerst i skapet, og som du ikke bruker fullt så ofte.
Når vi først er ute på denne ilandsproblematikk-galeien, kan vi jo også ta med tipset eksperten gir, om de litt mer skjøre glasstypene, som champagneglass og vinglass.
Her er det ofte kanten som er mest sårbar, og mange lagrer derfor disse glassene med kanten opp.
Selv om dette er en trygg måte å oppbevare glassene på, er det – ettersom dette er glass du forhåpentligvis ikke bruker hver eneste dag – også en større sjanse for at støvet samler seg opp i mellom hver gang de brukes.
Og som matlagingseksperten da relativt diplomatisk oppsummerer det: «Er du bekymret for støv om glassene blir stående lenge eller står i åpne hyller, så setter du glassene forsiktig med kanten ned.»
Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no