Duft

Vil du dufte som denne?

En svak duft av Thousand Island, dvask sylteagurk og rå løk? Eau de Whopper er her.

Foto: All Over PressAll Over Press
Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fastfood-kjeden Burger King har tatt konsekvensen av at Whopper er deres mest populære hamburger, og lansert en parfyme som har fanget duften av klassikeren. Duften har fått navnet Flame, og er priset til $3.99, altså 27 kroner.

Sex og stekt kjøtt

- Whopperen er Amerikas favorittburger. Flame har fanget denne kjærligheten og gir den til deg. Den dufter av forførelse og kjøtt grillet over åpen ild, kan reklamen fortelle. Frister det å ikle seg en aroma av burger og forførelse, kan du få kjøpt Flame her. Hvis du av en eller annen grunn ikke skulle ville ha Flame på badehylla eller på kroppen, er nettsiden likevel verdt et besøk i seg selv.
 • Har du oftere lyst på hamburgere enn på spinat?
 • Trøstematen du har godt av
 • Sprek med søppelmat?
 • Snacks du kan fråtse i
 • Alltid mett - like lett
 • Ikke ett fett

  Har du mer lyst til å spise junk food enn å gå rundt og lukte som det? Da kan du faktisk skylde på genene dine, viser ny forskning. Men mat fra hurtigmatkjedene trenger ikke være det verste for helsa di. Det går faktisk an å gjøre smarte valg som sparer mange kalorier når lysten på junk kommer over deg.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer