Helse & Livsstil

Vil du gifte deg med ham?

Denne mannen har fridd 5000 ganger - og blitt avvist hver gang.

Vil du bli min kone, spør kroatiske Emil Kacic. Så langt uten hell.
Vil du bli min kone, spør kroatiske Emil Kacic. Så langt uten hell. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En velstående advokat har slått seg til ro med at han må være verdens styggeste mann. Dette fordi han er blitt avvist hele 5000 ganger.- Nå er jeg kommet til det punktet hvor jeg spør fremmede kvinner på gaten om de vil gifte seg med meg, sier den ulykkelige kroaten Emil Kacic.
 • Ta testen: Har du draget?
 • Money can't buy you love

  Advokaten, som har ført logg over alle sine uykkelige kjærlighetshistorier, sier at:- Penger kan ikke kjøpe kjærlighet, i hvertfall ikke hvis du har et ansikt som mitt.Etter å ha satt inn diverse annonser i lokale aviser har han fremdeles til gode å møte en kvinne som vil gifte seg med ham. Selv ikke annonseteksten «Kvalmt rik advokat» ser etter en vakker kvinne å gifte seg med» førte fram.- Ikke en eneste kvinne jeg har møtt via annonsene har takket ja til frieriet mitt. Hva annet skal jeg tro enn at jeg er verdens styggeste mann?, undrer advokaten.

  Vil du gifte deg med meg?

  I et intervju med dagsavisen Vecernji List, forteller den uheldige mannen at han har prøvd ut absolutt alle typer annonser. Men Kacic gir ikke opp.- Ingen suksess foreløbig, men jeg vil fortsette å lete, sier han.Nå håper den uheldige mannen at publisiteten omkring hans egen person kan føre til at han finner en kvinne som vil dele livet med ham. LES OGSÅ:
 • Slik skal en bra mann være
 • Ligner typen på fattern?
 • Så primitive er vi på sjekker'n
 • Ta testen: Har du draget?
 • Ta testen: Er han noe å samle på?
 • Ta testen: Hva slags type mann er han?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer