Østli

Vil du ha litt mer ut av dagene?

Eller bare få deg en god latter? Les KK-spaltist og trebarnsfar Kjetil Østlis ekspertråd.

MULTITASKING: Enten du har det ordentlig travelt, eller bare føler at du har det travelt: Kjetil Østli har tipsene for hvordan du kan få mer ut av tiden din. Foto: Ingo Bartussek - Fotolia
MULTITASKING: Enten du har det ordentlig travelt, eller bare føler at du har det travelt: Kjetil Østli har tipsene for hvordan du kan få mer ut av tiden din. Foto: Ingo Bartussek - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Mange avskriver oss småbarnsforeldre. De tror vi som har 3-4-5 småbarn ikke har noe å melde, så oppslukt som vi er av vårt. Det er feil.

- Vi opplever ekstreme situasjoner daglig og evner derfor å sette livet i perspektiv. Få, om noen, kan leve så effektivt som oss. Dere som verken er eller vil være i vår situasjon, lytt nøye nå. Lev bedre, mer effektivt, uten å kaste bort penger på coacher, mentorer eller guruer, skriver Kjetil Østli.

Og så kommer han med følgende 10 lyntips:

1. Bær alltid med deg noe

Når du beveger deg fra ett sted til et annet, bær noe! Gå aldri tomhendt til do, eller til kjøleskapet eller fra sengen. Tar du med noe, slipper du den store oppryddingen.

Det hender man står på do med fjernkontroll og kaviar i hånda og lurer på hva som skjer, men det går over. Tiden du sparer kan brukes til å kjøpe aksjer som gjør dere steinrike – eller til å bli sammen med Tone Damli Aaberge, eller hva sånne som dere bruker tiden på.

LES OGSÅ: Det er lov til å rømme familien

2. Sov

Snik alltid til deg søvn. På fly, tog, ferge, husk pute, og sov. Stillekontor på jobben, legg deg der, med foten mot døra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer