Hårstyling

Vil du ha mer volum?

Da kan kanskje «The O» være noe for deg.

LOVER VOLUM: Krøllrullsystemet The O fra Cloud Nine lover både volum og spenstige krøller. Systemet varmer opp én og én rull og gjør det enkelt å kontrollere stylingen selv for deg som ikke er hobbyfrisør. Foto: Produsenten
LOVER VOLUM: Krøllrullsystemet The O fra Cloud Nine lover både volum og spenstige krøller. Systemet varmer opp én og én rull og gjør det enkelt å kontrollere stylingen selv for deg som ikke er hobbyfrisør. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har sikkert hørt om induksjonsovner, men har du hørt om induksjonshårruller?Cloud Nine har nå lansert ««The O»», et krøllrullesystem som benytter seg av den samme teknologien du kjenner fra kjøkkenet for en rekordrask elektronisk oppvarming av hårruller. Selvsagt kan du krølle håret med krølltang, rettetang – eller du kan ta permanent, men med krøllruller er det enda enklere å få mer volum.

Varmes raskt opp

Det tar bare fire sekunder fra du plasserer hårrullen i «The O» til hårrullen er ferdig oppvarmet til 130 grader og klar til bruk. Siden rullene varmes opp fra kjernen og ut, kan du jobbe med dem med én gang - uten å brenne fingrene.

Slik gjør du det

Stem her!

Vil du ha mer volum i håret?

Plasser én og én krøllrull i «The O» og vent til den er ferdig oppvarmet. Rull den opp håret og la rullen avkjøles mens den sitter i håret. En fargeindikator på siden av hårrullen angir også når den kan tas ut av håret igjen.

Volum eller krøller

Krøllrullene kommer i fem ulike størrelser – 20, 30, 40, 50 og 60 mm. Og du velger hvilken størrelse du vil bruke etter hvilken effekt du ønsker. Små ruller gir mer spenstige krøller. Store ruller gir store Hollywood-lokker og mer volum.

Bli din egen frisør

Systemet skal være superenkelt å bruke, og du trenger ikke å være hobbyfrisør for å få det til. Siden rullene benytter seg av såkalt «soft grip»-teknologi, er de gode å holde i og jobbe med. De veier bare et par gram og sitter godt i håret.

Men hva med prisen?

Et «The O»-gavesett koster 2455 kroner og kommer med oppvarmingsenheten, en kam, en stylingspray og 12 hårruller – fire på 30 mm, fire på 40 mm og fire på 50 mm.Du kan kjøpe ekstra hårruller i alle størrelser. En pakning på fire koster kr. 275. Men hvorfor er dette så mye dyrere enn andre krøllrullesystemer?Noe av det du betaler for er «heat on demand»-konseptet. Du slipper å varme opp alle hårrullene samtidig og så forte deg å rulle opp håret før de blir kalde igjen.I tillegg hevder produsenten at produktet er mer miljøvennlig enn konkurrentene, da den skal bruke sju ganger mindre strøm enn andre elektriske hårrullsystemer. På Cloud Nines hjemmesider (ekstern lenke) kan du se demonstrasjonsvideoer og lære hvordan du bruker hårrullene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer