Vil Ikke Gi Oralsex

Vil han ikke gi oralsex?

Dette mener ekspetene det kan skyldes.

VIL IKKE GI ORALSEX: Mange vil ikke gi partneren sin oralsex fordi de synes det er litt ekkelt å skulle ha munnen sin "der nede".  Foto: mast3r - Fotolia
VIL IKKE GI ORALSEX: Mange vil ikke gi partneren sin oralsex fordi de synes det er litt ekkelt å skulle ha munnen sin "der nede". Foto: mast3r - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Gir du partneren din mer enn gjerne oralsex, men får ikke noe igjen for «arbeidet»?

Dessverre er vi forskjellige, og mens noen elsker oralsex og er generøse givere, er det andre som synes dette er ubehagelig og på kanten til ekkelt.

Ønsker du at han skal «gå ned på deg»? Da må du først finne ut hvorfor han ikke har lyst til dette, sier ekspertene.

LES OGSÅ: Flere gutter ønsker dette i senga

Usikker på hvordan han skal gjøre det 

Maria K. Ebbestad, som er nettredaktør og presseansvarlig hos Kondomeriet, forteller til KK.no at det kan være han ikke vil gi deg oralsex fordi han usikker på hvordan han skal gå frem.

- Når det kommer til oralsex er kommunikasjon veldig viktig begge veier, og årsaken til at noen menn ikke liker å gi oralsex kan være nettopp dette - mangel på kommunikasjon.

- Det kan være at han ikke er helt sikker på hva du liker, og er redd for å gjøre det «feil» eller at du ikke skal komme.

Videre forteller hun at det er viktig at ikke du forventer at han skal vite hva du liker.

- Menn kan ofte føle et press om at det er hans ansvar at du skal oppnå orgasme. For at han skal klare dette må du veilede ham og fortelle hva som er godt og ikke. Veiled han med å si «mer av det» i stede for å si «ikke gjør sånn»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer