Helse & Livsstil

Vil spise kjæresten med skje

Glem sure sokker, dolokket som aldri legges ned og høylytt snorking - KK.no har spurt en gruppe kvinner om hva som er det beste ved å ha en kjæreste.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke til å komme unna – etter at forelskelsens glød har lagt seg, hender det at du finner en rekke små og store ting som irriterer vettet av deg ved den tilsynelatende perfekte kjæresten. Da er det viktig at du husker alle de små og store tingene du ikke ville gitt slipp på for alt i verden – den fine måten han går på for eksempel, eller at han alltid skjønner når du er sliten og han må muntre deg opp.

Vi har spurt en rekke kvinner om hva de liker aller best med kjærestestatusen.


Kjæreste i vaniljesaus
- Det beste med å ha en kjæreste er å ha noen å knaske på 24 timer i døgnet. En å knø på sofaen med, en å le med. En du kan slippe deg helt løs sammen med og være trygg på. En du kjenner alle kriker og kroker på, en du kan peke ut føflekkene på ryggen på med bind for øynene. En du er så glad i at du nesten ikke kan komme nær nok, som du vil krype inn under huden på og bo der. En du vil puste inn eller spise med skje. Og vaniljesaus.
Nina (35), singel

Å ha en bestevenn
- Å føle kjærlighet og nærhet er selvsagt det beste ved å ha en kjæreste. Etter at den første entusiasmen har lagt seg: Å ha en bestevenn, en som tar på deg – som singel kan du jo oppleve at det har gått en måned uten at noen har gitt deg en klem. Dessuten skjer mange sosiale ting skjer av seg selv når man er to, som singel må man arrangere alt selv.
Ellen (40), har kjæreste

- Det beste med å ha en kjæreste er følelsen av å våkne opp hver morgen ved siden av noen du er glad i. Legge seg kan man jo gjøre med hvem som helst.
Sigrid (33), singel

- Det beste med å ha kjæreste er at noen tar personlig ansvar for at du er mett, blid og kommer trygt hjem.
Susanne (28), samboer

Plenklipp og penger
- Det beste med å ha en kjæreste er å ha en å varme seg på. Å ha en å dele hverdagen med. Å ha en man kan gjøre ingenting sammen med.
Ingrid (29), samboer

- Jevnlig sex (dersom han vet hvordan det skal gjøres). Hjelp til plenklipping, stødigere økonomi og han er alltid god å ha når bilen streiker.
Marianne (37) kjæreste, to barn

- Han vasker opp. Han vasker klær. Han støvsuger. Han lager mat. Altså: Gratis hushjelp.
Inger (37), samboer

Hva er det beste med mannen i ditt liv? Klikk på "Si din mening"-knappen under og skriv i vei.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer