Lepper

Ville bare ha større lepper

Men noe gikk fryktelig galt på veien.

Amanda Lapore (t.v) har brukt astronomiske summer på å gå fra mann til en Barbie-karikerende kvinne. Paris Hilton er heller ikke ukjent med kollagen i leppene. Og Lindsay Lohans lepper har i det siste vokst med flere størelser.
Amanda Lapore (t.v) har brukt astronomiske summer på å gå fra mann til en Barbie-karikerende kvinne. Paris Hilton er heller ikke ukjent med kollagen i leppene. Og Lindsay Lohans lepper har i det siste vokst med flere størelser. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hender det at du drømmer om fyldigere lepper? En større og mykere munn du kan poute litt ekstra? Da bør du kanskje la det bli med drømmen og heller være glad i ansiktet ditt slik det er.

Bare se her. Vi har samlet eksempler på at det lett kan bli for mye når man prøver å bli pen med kollagen. Se bildene lenger ned i saken.

Kostbare bistikk

For det er ikke bare skuespiller Lindsay Lohan som kom ut fra skjønnhetsklinikken med lepper som ser ut som de har blitt stukket av en bie. Også sosietespike Paris Hilton har investert litt av familieformuen i en større trutmunn.

 • Her ern alle «leppestift-lesbene»

 • - Lignet en and

  For tre år siden ville Jessica Simpson prøve å få enda litt større lepepr.
  - Jeg hatet virkelig resultatet. Jeg så jo ut som en and, sa Jessica Simpson om sine nye lepper til magasinet Glamour.

 • Vil du ha større lepper uten smerte? Da bør du prøve noe av dette

 • Blir man pen med kollagen?

  Se bildene og døm selv.


  Se alle jukserne

  De er isåfall ikke de eneste som har falt for fristelsen til å pynte litt på både sannheten og utseendet. Hollywoods største juksemakere har nemlig blekede tenner, hentesveis og skjoldete brunfarge. Hvem tror de egentlig at de lurer?

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer