SVERGER TIL BLODIGLER: Mon tro om blodiglene snakker så varmt om får noe av æren for Demi Moores ungdommelige utseende – eller det faktum at hun kapret en mye yngre mann? Foto: All Over Press
SVERGER TIL BLODIGLER: Mon tro om blodiglene snakker så varmt om får noe av æren for Demi Moores ungdommelige utseende – eller det faktum at hun kapret en mye yngre mann? Foto: All Over Press Vis mer

Spa

Ville du betalt for denne behandlingen?

Lar blodigler og kangalfisk gjøre jobben når de skal forskjønne seg.

Du er kanskje ikke så glad i små dyr eller insekter i badevannet? Det plager ikke disse kjendisene. De betaler faktisk ganske godt for nettopp det, ifølge Elle.com (ekstern lenke).

LES OGSÅ: To av verdens underligste spabehandlinger

Blodigler

Demi Moore

Det var under en opptreden på David Letterman i 2008 at Demi Moore innrømmet skjønnhetshemmeligheten hun hadde oppdaget på tur til Østerrike – blodigler.

LES OGSÅ: Helserådene fra helvete

Hun uttalte at hun alltid er på jakt etter det aller siste for å ta vare på helsen sin, og beskrev blodiglene som veltrente, medisinske blodigler.

Og ifølge Wikipedia (ekstern lenke) har blodigler vært viktige medisinske hjelpemidler siden middelalderen og skal hjelpe til med å avgifte blodet.

Skuespilleren hadde dog litt tilleggsinformasjon som etterlot programlederen midlertidig stum:

– Blodigler liker ikke hår, så hvis du er hårete, bør du være forberedt på å barbere eller vokse deg – de foretrekker en brazilian, sa hun.

LES OGSÅ: Les dette før du vokser bikinilinjen


FISKEPEDIKYR: Kangalfisk er brukt for å lindre psoriasissymptomer, og Jessica Simpson har testet fiskepedikyren som nå er forbudt i flere amerikanske delstater av helseårsaker.  Foto: All Over Press
FISKEPEDIKYR: Kangalfisk er brukt for å lindre psoriasissymptomer, og Jessica Simpson har testet fiskepedikyren som nå er forbudt i flere amerikanske delstater av helseårsaker. Foto: All Over Press Vis mer

Fiskepedikyr

Jessica Simpson
Prislapp: 50 dollar (ca. 270 kroner)

Det var i forbindelse med innspillingen av en episode til sin TV-serie «The Price of Beauty» at Jessica Simpson testet denne kontroversielle fotbehandlingen.

LES OGSÅ: Gjør føttene sandalklare

Du putter føttene dine i vann fullt av kangalfisk, som ifølge Wikipedia (ekstern lenke) lever i ferskavann i Midtøsten. Fiskene brukes til å lindre psoriasissymptomer ved å spise den syke huden, men la den friske være.

Behandlingen er nå forbudt i flere amerikanske delstater, men salongen Yvonne's i Alexandria i delstaten Virginia tilbyr en halvtimes behandling for 50 dollar, skriver Elle.com (ekstern lenke).

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: