Spa

Ville du betalt for denne behandlingen?

Lar blodigler og kangalfisk gjøre jobben når de skal forskjønne seg.

SVERGER TIL BLODIGLER: Mon tro om blodiglene snakker så varmt om får noe av æren for Demi Moores ungdommelige utseende – eller det faktum at hun kapret en mye yngre mann? Foto: All Over Press
SVERGER TIL BLODIGLER: Mon tro om blodiglene snakker så varmt om får noe av æren for Demi Moores ungdommelige utseende – eller det faktum at hun kapret en mye yngre mann? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du er kanskje ikke så glad i små dyr eller insekter i badevannet? Det plager ikke disse kjendisene. De betaler faktisk ganske godt for nettopp det, ifølge Elle.com (ekstern lenke).

LES OGSÅ: To av verdens underligste spabehandlinger

Blodigler

Demi Moore

Det var under en opptreden på David Letterman i 2008 at Demi Moore innrømmet skjønnhetshemmeligheten hun hadde oppdaget på tur til Østerrike – blodigler.

LES OGSÅ: Helserådene fra helvete

Hun uttalte at hun alltid er på jakt etter det aller siste for å ta vare på helsen sin, og beskrev blodiglene som veltrente, medisinske blodigler.

Og ifølge Wikipedia (ekstern lenke) har blodigler vært viktige medisinske hjelpemidler siden middelalderen og skal hjelpe til med å avgifte blodet.

Skuespilleren hadde dog litt tilleggsinformasjon som etterlot programlederen midlertidig stum:

– Blodigler liker ikke hår, så hvis du er hårete, bør du være forberedt på å barbere eller vokse deg – de foretrekker en brazilian, sa hun.

LES OGSÅ: Les dette før du vokser bikinilinjen


FISKEPEDIKYR: Kangalfisk er brukt for å lindre psoriasissymptomer, og Jessica Simpson har testet fiskepedikyren som nå er forbudt i flere amerikanske delstater av helseårsaker.  Foto: All Over Press
FISKEPEDIKYR: Kangalfisk er brukt for å lindre psoriasissymptomer, og Jessica Simpson har testet fiskepedikyren som nå er forbudt i flere amerikanske delstater av helseårsaker. Foto: All Over Press Vis mer

Fiskepedikyr

Jessica Simpson
Prislapp: 50 dollar (ca. 270 kroner)

Det var i forbindelse med innspillingen av en episode til sin TV-serie «The Price of Beauty» at Jessica Simpson testet denne kontroversielle fotbehandlingen.

LES OGSÅ: Gjør føttene sandalklare

Du putter føttene dine i vann fullt av kangalfisk, som ifølge Wikipedia (ekstern lenke) lever i ferskavann i Midtøsten. Fiskene brukes til å lindre psoriasissymptomer ved å spise den syke huden, men la den friske være.

Behandlingen er nå forbudt i flere amerikanske delstater, men salongen Yvonne's i Alexandria i delstaten Virginia tilbyr en halvtimes behandling for 50 dollar, skriver Elle.com (ekstern lenke).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer