Sko

Ville du gått med disse skoene?

Heidi Klum, Cher og Gwyneth Paltrow gjør det. Pluss 80 000 nordmenn.

Kisumu Blue-sandalen er en av vårens nye modeller fra MBT. For oversikt over alle modeller, se produsentens hjemmeside.
Kisumu Blue-sandalen er en av vårens nye modeller fra MBT. For oversikt over alle modeller, se produsentens hjemmeside. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Å kalle dem pene og kule vil nok være en overdrivelse, men skoene fra Masai Barefoot Technology (MBT) får stadig flere venner verden over, også blant kjendisene - og som vi alle vet: det er ikke utseendet som teller. Blant kjendisenes skofavoritter finner vi også Crocs, som av Dagbladet har blitt kalt «verdens styggeste sko».

 • Les test av MBT-skoene hos about.com

 • Å gå med et par MBT-sko på bena skal nemlig være litt som å gå i myk mose, eller på en sanddyne. Og tilbringer du store deler av livet med høye hæler på den røde løperen, kan vi skjønne at undersåttene trenger en liten avveksling. Dessuten skal skoene være bent frem sunne å gå i - den runde sålen gjør at du i utgangspunktet blir ustabil, slik at musklene må jobbe for å stabilisere kroppen din mens du går. Vips - mer muskeltrening i hvert skritt, og gåturen blir enda mer effektiv.

  Sliter du med vonde knær, skal skoene ifølge produsenten også redusere belastningen på knærne med 19%.

  Siden skoene ble lansert på det norske markedet i 2004, har 80 000 par MBT-sko forlatt hyllene. Vil du gjøre som Gwyneth, Heidi og Cher, koster det deg fra 1798 kroner.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer