Massasje

Ville du latt deg massere «der nede»?

Ville du latt en fremmed gi deg en vaginal massasje? Det gjorde KK`s journalist!

INTETANENDE: KK`s egen journalist Gry Thune var fullstending intetanende om den smerte og beven som ventet henne da hun skulle teste tantramassasje. Foto: Charlotte Wiig/All Over Press Norway
INTETANENDE: KK`s egen journalist Gry Thune var fullstending intetanende om den smerte og beven som ventet henne da hun skulle teste tantramassasje. Foto: Charlotte Wiig/All Over Press Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hadde jeg visst at jeg skulle komme til å gråte som et barn, raute som ei ku og sitte igjen med en litt forvirret følelse av å ha født meg selv på ny – ja da tror jeg sannelig jeg hadde takket nei til å skrive en sak om tantrisk massasje.

Men så framsynt, nei det var jeg ikke, gitt. 

Responsen uteble ikke fra mine kjære kollegaer da jeg redegjorde for hva jeg skulle bedrive arbeidstiden med de neste dagene. Det var i hovedsak vantro og fnising, for vi hadde alle våre oppfatninger om hva jeg hadde i vente.

Men nøyaktig hva, var det ingen av oss som visste.

Googler du «tantrisk massasje», vil du raskt komme over nettsteder som levner liten tvil om at hu hei, som tantra setter fart på sexlivet.

Personlig kjente jeg bekymringene stige.

Skal et halvnakent menneske baske over meg med teatralske, liksom-sensuelle bevegelser? Vil massasjen plutselig skli over i en invitasjon til SEXORGIE? For enkelte: Et drømmescenario. For en odelsjente fra Hallingdal, jordet i slåttonn, i hesjestaur og med gudfryktige besteforeldre i nabohuset: Et skrekkabinett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer