Tracey Cox

Virk interessert, ikke desperat

Lærer du deg disse triksene, så slipper du å drite deg ut på sjekker'n.

Virk interessert, ikke desperat
Publisert
Sist oppdatert
Dette er et typisk dilemma for alle single kvinner når de møter en attraktiv mann. «Virker jeg for interessert, på grensen til desperat?» Også jekker vi oss ned da, til tross for at isdronning-takter fungerer dårlig på de fleste menn, ifølge KK’s egen samlivsekspert, Peder Kjøs. Men dersom du spiller kortene dine riktig, så skal den du flørter med stå igjen med en følelse av å ha blitt smigret heller enn å ha blitt innvadert. Dette selv om han ikke er interessert i deg, skriver nettportalen iVillage. Men hvordan får man til det? Trikset er å bruke kroppsspråket for alt det er verdt og tilpasse det til reaksjonen du får, sier Tracey Cox.
 • Gå rett på sak
 • Dump singellivet
 • Bli en tøffere sjekker
 • Den ultimate flørteguiden
 • Lær deg å kysse med stil
 • Flørt med suksess
 • Her er noen gode flørtetips:

  Møt blikket

  Når du møter blikket hans og holder det i 75 prosent av samtalen, da «lurer» du hjernen hans. Sist gang noen så på ham så mye var han garantert i et forhold (par ser nemlig på hverandre 75 prosent av tiden de prater sammen, mot 30-60 prosent vanligvis). Hjernen tenker altså «Ok, jeg er forelsket» og begynner å produsere phenylethylamin (PEA). Dette stoffet er det samme som får hendene dine til å svette, sommerfuglene til å flakse i magen og hjertet til å slå i galopp. En kickstart for forelskelsen med andre ord. Husk også at store pupiller er synonymt med et sexy blikk, og når du ser på noe du liker - gjerne i et halvmørkt om, da utvider de seg av seg selv. Ergo; stirr ham i seng ved å ta inn synet av ham for fullt.

  Hold blikket

  Et gammelt triks er å holde blikket hans fast, selv når andre blander seg inn i samtalen. - Dette kalles karamelløyne. Lås blikket ditt fast i hans og hold det der selv når en annen avbryter dere, sier Leil Lownes, ekspert på feltet. Når du til sist ser vekk, etter tre-fire sekunder, gjør det sakte, som om du var varm karamell. Dersom du er for sjenert til å stirre offentlig, prøv sprettball-teknikken. - Se på tredjepersonen som snakker. Når vedkommende avslutter en setning kikker du bort på han du flørter med igjen. Det viser at du er mer interessert i hvordan han reagerer på det som blir sagt enn den som prater, skal vi tro ekspertene.

  Kast ballen over til ham

  Tenk snuskete mens dere prater sammen. Mens du ser for deg at dere kysser lidenskapelig eller har sex, se ham inn i øynene mens du stryker en finger langs underleppen din. Dette gjør et lett for ham å vise at han er interessert i deg, fordi det får ham til å føle at han kan lese tankene dine. Dersom du i tillegg sier «Unnskyld, hva var det sa, sa du?» vil han bli helt satt ut, med mindre du kikker en annen vei og ser ut som om du kjeder deg.

  Nærme deg sakte

  Dersom du har vært ute en vinternatt før bør du prøve berøringstaktikken. Legg hånden din på armen hans når dere prater eller kom tilfeldig borti ham. Men husk å trå varsomt, så du ikke spolerer sjansene før spillet alt er i gang.Du kan også røre ved deg selv. Dette er svært effektivt dersom han er interessert i deg, fordi det får ham til å fantasere om at det er hans hender. Bare husk å se an reaksjonen, og glem heller ikke at en smule diskresjon er gull verdt. LES OGSÅ:
 • Kapre ham med kvinnelist
 • Nerden er et varp
 • Slik takler du nerden
 • Avvis ham med kvinnelist
 • Drømmeprins på postordre
 • Lettere å få napp på nett
 • Veien til drømmeprinsen
 • Jobbforhold varer lenger
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer