Smoothie

Visste du dette om kjøpe-smoothier?

Se hvilke du kan nyte med god samvittighet.

SUKKERFRITT? Det er slett ikke nødvendig å tilsette sukker i en smoothie som er full av frukt og bær. Men noen gjør det likevel. Foto: (c) Jamie Grill/Tetra Images/Corbis/All Over Press
SUKKERFRITT? Det er slett ikke nødvendig å tilsette sukker i en smoothie som er full av frukt og bær. Men noen gjør det likevel. Foto: (c) Jamie Grill/Tetra Images/Corbis/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Smoothies er populært som aldri før, både som frokost, mellommåltid eller kveldsmat.

Lager du smoothien hjemme på kjøkkenbenken har du utallige muligheter til å variere med ulike smakskombinasjoner, og kanskje er dette en av grunnene til at det er en favoritt blant bloggere og ernæringseksperter.

For ikke bare smaker det godt, det kan også være riktig så sunt, forutsatt at den ikke er tilsatt sukker. Men hva med den smoothien du kjøper på kiosken eller kaffesjappa?

LES OGSÅ: Dette spiser treningsguruene til frokost

Flere uten sukker enn med

Vi ønsket å finne ut hvordan det egentlig står til med sukkerinnholdet i smoothies som du får kjøpt på blant annet 7-Eleven, Deli de Luca og SmoothieXchange, og har derfor tatt en tur ut for å sjekke selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer