Meieriprodukter

Yoghurten du bør velge til frokost

Eksperten har en klar anbefaling.

MEIERIPRODUKTER: Hva bør man egentlig se etter når man skal velge mellom forskjellige yoghurter og kesam? Eksperten har gitt oss svaret!  Foto: Bildhuset / TT NYHETSBYRÅN
MEIERIPRODUKTER: Hva bør man egentlig se etter når man skal velge mellom forskjellige yoghurter og kesam? Eksperten har gitt oss svaret! Foto: Bildhuset / TT NYHETSBYRÅN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Er du en av dem som pleier å starte dagen med et velsmakende meieriprodukt toppet med frukt, bær, nøtter og/eller frø?

Ikke bare smaker dette utrolig godt, men det er også en fin måte å få i seg B-vitaminer, jod, sink, fosfor, proteiner og kalsium, som er næringsstoffer kroppen vår er avhengig av for å fungere optimalt.

Men hvilket meieriprodukt er egentlig det beste å spise til frokost - yoghurt naturell, fruktyoghurt, gresk yoghurt, kesam eller kanskje biola? LES OGSÅ: Hvor sunt er egentlig kesam?

Gå for en variant med høyt proteininnhold

Kristin Bjørge, som er ernæringsrådgiver og gründer av KB Ernæring, forteller at det ene produktet ikke nødvendigvis trenger å være bedre enn det andre, da de alle har ulike bruksområder og er gode proteinkilder som inneholder både kalsium, jod og B-vitaminer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer