Sex

Yt ekstra-service i senga

Gode vibrasjoner eller en ekstra finger med i spillet kan utgjøre den store forskjellen.

Foto: www.imagesource.com
Foto: www.imagesource.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sexguru Tracey Cox har skrevet en rekke bøker om sex og samliv, og er en internasjonalt velkjent og anerkjent rådgiver på området. Hun har også hatt egne tv-serier om sex på kanaler som BBC og HBO.
 • Test deg selv: Hvor bra er sexlivet ditt?
 • Her er sju supre tips fra Cox, som gjør standardsexen sprekere:

  1. Vær overfladisk

  I stedet for at dere gjennomfører et vanlig samleie med penetrering, kan han gli inn og ut mellom lårene dine, så tett inntil ditt underliv som mulig. Du kan variere friksjonen ved å klemme lårene sammen, slik at han får fullt utbytte av øvelsen. Du nyter godt av intens stimuli av både klitoris og underlivet for øvrig. Bruk gjerne glidemiddel.
 • 6 uker til bedre sex
 • 2. Stillingen teller

  Er du usikker på hvordan du best tilfredsstiller ham med hånden? Et godt utgangspunkt er at du selv er komfortabel når du starter. Er du høyre- eller venstrehendt? På hvilken side ligger du best? Dere trenger forresten ikke ligge på siden i den sedvanlige front mot front-stillingen heller. Hva om han står foran deg mens du sitter på sengekanten? Eller om du ligger på ryggen og han står på alle fire over deg? Hør med ham hvordan han liker at du beveger hånden, det finnes ingen standardoppskrift her.
 • Stillingene vi elsker
 • Sprit opp favorittstillingen
 • Den store stillingsguiden

  3. Gi ham fingeren

  Ved å stimulere det mannlige g-punktet, altså prostatakjertelen, så kan mannen oppnå en kraftigere orgasme enn om det bare er penis som blir stimulert. Prostatakjertelen er på størrelse med en valnøtt og ligger like under urinblæren. Den kan stimuleres via anus, cirka tre-fire centimeter inn. Før pekefingeren forsiktig inn, og bruk den så med en «kom her»-bevegelse inn mot underlivet hans. Denne formen for berøring kan være et sensitivt tema for noen menn, så forsikre deg om at han ønsker dette før du går igang.

  4. Klin til

  Når menn onanerer alene bruker de ofte glidemiddel eller fuktighetskrem for økt nytelse. En helt tørr penis er sensitiv, så da er varsomt håndarbeid gjerne påkrevd. Bruker du glidemiddel/fuktighetskrem/olje kan du imidlertid ha litt mer kraft i klypa. Det er ikke flaut å klemme en klatt krem i hånden når du skal gi en håndsrekning, mens sannsynlig vil han være glad for det. Bruk bare ikke altfor mye, da fjernes friksjonen fullstendig.

  5. Presenter ham for kompisen din

  Vi snakker ikke om trekant her. Men har du en vibrator i skuffen kan du mer enn gjerne ta den fram når du er sammen med kjæresten. Bruker du den på klitoris mens dere har samleie er samtidig orgasme kanskje ikke lenger bare noe man leser om. Gjør det klart at han ikke har noen som helst grunn til å føle seg truet av den lille innretningen, tvert imot kan det jo hende han får seg en gledelig overraskelse. Del på de gode vibrasjonene - før vibratoren langs pungen hans eller hold den mot hans anus. Brum-brum!
 • Den store sexleketøytesten
 • 6. Kom sammen

  Ønsker dere å komme samtidig er dette en teknikk som ofte fungerer: La ham stimulere din klitoris til det er like før du når klimaks. Deretter penentrerer han deg og lar rytmiske støt utløse orgasmerefleksen din. Det som skjer er at det lages en bro mellom klitorisstimuli og stimulering via samleie, som gjør vaginalorgasme mulig. Ifølge sexguru Tracey Cox vil mer enn halvparten av kvinner som før ikke har oppnådd vaginalorgasme få det til på denne måten.
 • 50 veier til orgasme
 • Den store orgasmeguiden
 • 7. Styrk refleksen

  Når du smiler vil leppebevegelsen signalisere til hjernen din at du er glad. Når hjernen tror du er glad utløses gledeshormonet serotonin i kroppen, som faktisk gjør deg glad. Ved å fake et smil vil du med andre ord kunne føle reell glede.På samme måte kan du lokke fram orgasmen. Merk deg hvilke lyder og bevegelser du har når du faktisk kommer, og etterap disse lydende når du ønsker å få orgasme. Hjernen og kroppen lures til å tro at orgasmen er underveis, reagerer deretter, med det resultat at du lettere kommer i realiteten.LES OGSÅ:
 • Test deg selv: Hvem er du i senga?
 • 50 feil menn gjør i senga
 • 50 feil kvinner gjør i senga
 • Supersex på en helg
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer