1 baby, 2 mammaer

1 baby, 2 mammaer
1 baby, 2 mammaer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når to lesbiske jenter bestemmer seg for familieutvidelse, krever det litt ekstra planlegging og timing.

Viktige valg må tas, og man må være forberedt på å forsvare sine valg overfor mennesker som strengt tatt ikke har noe med dem å gjøre.Det opplevde Anne og Siri.

Kjærlighet med forviklinger

Anne og Siri var gode venner i 1 ½ år da Siri til sin store fortvilelse oppdaget at hun var blitt forelsket i Anne. Siri var fra før klar over sin lesbiske legning og hadde fortalt Anne dette. Anne på sin side levde i troen på at hun var heterofil. Etter hvert ble følelsene til Siri så sterke, at hun ikke lenger kunne treffe Anne. Anne syntes dette var leit, men forsto avgjørelsen til Siri. Etter mye frem og tilbake kom det for en dag at ingen, verken Anne eller Siri, klarte å holde seg fra hverandre. Anne brukte litt tid på å innse at hun faktisk hadde forelsket seg i Siri...

Paret, som nå er tidlig i 30-årene, var sammen i et halvår år før de fortalte det til familiene sine. Begge var spent på hvilke reaksjoner de ville få. Siri sin familie tok det fint og var veldig støttende. Anne var dessverre ikke like heldig. I starten prøvde deler av familien hennes å få henne på andre tanker, og det ble mange vonde episoder. Det tok flere år før Annes foreldre og søsken godtok forholdet og ville møte begge. Kontakten med familien har blitt bedre, men vil kanskje ikke bli helt som før. Utenom Annes nærmeste familie har de ikke møtt negative reaksjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer