100% ærlige selfies

Disse trøtte mødrene har ingen problem med å by på seg selv!

ÆRLIGE SELFIER: Trøtte tryner og lange gjesp - disse mødrene viser hvordan man virkelig ser ut når man står opp om morgenen! Foto: Privat
ÆRLIGE SELFIER: Trøtte tryner og lange gjesp - disse mødrene viser hvordan man virkelig ser ut når man står opp om morgenen! Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er tidlig morgen og du betrakter speilbildet ditt; ansiktet er usminket, håret er ugredd, tennene har fått et ubestemmelig belegg mens øynene er hovne og litt røde av mangel på søvn.

Forestill deg så at du knipser en selfie og publiserer det på Facebook! 

Det høres kanskje ut som et mareritt for enkelte, men for andre er dette en helt naturlig ting å gjøre. Det er denne Facebook-siden et klart bevis på!

Inspirert av sitt eget hår

Kvinnen som står bak Facebook-siden er fotograf Helle K. Hagen. Hun forteller at det hele egentlig startet nokså tilfeldig. 

– Jeg hadde vært hos frisøren og la ut et fint selvportrett på Facebook som jeg fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på. Men da jeg morgenen etter så meg selv i speilet fikk jeg meg en god latter. Håret mitt stod i alle kanter. «Nå hadde det vært fint å legge ut et selvportrett på Facebook» sa jeg på spøk til mann og barn, og det var de helt enige i! 

– Ja kanskje mest mannen min da, ungene var ikke riktig så entusiastiske, ler Helle.

LES OGSÅ: 10 Facebook-statuser vi smiler av

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer