11 billige ideer til barnekostymer du kan lage selv

- Karneval i barnehagen eller på skolen? Vi har DIY-tipsene!

KLAR FOR KARNEVAL I BARNEHAGEN: Disse kostymene kan du enkelt lage selv. Foto: Mark Bushwell/Cecilie Stokkedal/Silje Iren Tangen
KLAR FOR KARNEVAL I BARNEHAGEN: Disse kostymene kan du enkelt lage selv. Foto: Mark Bushwell/Cecilie Stokkedal/Silje Iren Tangen Vis mer
Publisert

Mange barnehager og skoler feirer karneval nå i februar. Mens man i enkelte barnehager lager kostymene sammen med barna, er det andre steder et oppdrag som blir overlatt til foreldrene.

Men er det mulig å få til et karnevalskostyme til barnet uten å bruke en formue? - Så absolutt, mener disse foreldrene.

1. Gravemaskinkostyme

Det finnes nesten ingen grenser for hva man kan få ut av en helt vanlig pappeske. Dette viser Ole Morten Knudsen, også kjent som pappabloggeren Superpapsen, med gravemaskinkostymet han lagde til datteren sin.

- Det eneste jeg brukte var papp, lim, tape og maling. I tillegg printet jeg ut logoen på et A4-ark, forteller Ole Morten.

2. Flaggermuskostyme

Dette fine flaggermuskostymet er laget av Beate som skriver bloggen Perfekt Bærumsfrue. Hun forteller at utgangspunktet var en svart, langermet og tynn genser som sønnen hennes hadde fra før.

– Så gikk jeg på skattejakt i mannen min sitt klesskap. Der fant jeg en gammel svart T-skjorte som ikke har vært i bruk på lenge. Den store T-skjorten klippet jeg jeg først opp på den ene siden under armen, slik at den ble til et størst mulig tøystykke, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer