14 år og prøver å bli gravid

14 år gammel, og fast bestemt på å få tre babyer innen hun fyller 18 år.
14 år gammel, og fast bestemt på å få tre babyer innen hun fyller 18 år. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Møt tre jenter som ønsker å bli gravid, koste hva det koste vil. - Jeg har hatt sex med 20 forskjellige menn, og jeg kommer til å fortsette til jeg blir gravid, forteller en av dem.

Sex med 20 menn

I det amerikanske TV-programmet The Maury show, får vi møte tre jenter i alderen 14-15 år som desperat ønsker seg barn, og de gjør det de kan for å bli gravid.

Jentene sjokkerer både programverten Maury og publikum med å fortelle om sine erfaringer med flere spontanaborter, hvor mange menn de har hatt sex med og hvordan de planlegger økonomisk trygghet i form av trygd og sosialstønad når de blir mor.

Dette er amerikansk realityTV på sitt verste. I kjent Ricky Lake-stil bretter de umyndige jentene ut intime betroleser om sitt seksualliv og barneønske, og blir bokstavelig talt buet ut av publikum eller latterliggjort av programlederne. 

Baby boot camp

Ved å sende jentene til en såkalt “Baby boot camp” i regi av TV-programmet, håper Maury på at jentene skal ta til fornuft. Å ha en baby krever mye. Vil jentene innse alvoret?

24 timer skal de ta vare på hver sin baby og ta seg av stell, mating og legging, noe som raskt utløser sinne og frustrasjon hos jentene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.