Foreldre:

18 foreldre om alt de misliker ved å ha barn

Men er det lov å si det høyt?

TRØTT MAMMA: Å være foreldre kan uten tvil være morsomt, givende, spennende og meningsfullt, men det kan også være utfordrende, slitsomt og en skikkelig tålmodighetsprøve.
TRØTT MAMMA: Å være foreldre kan uten tvil være morsomt, givende, spennende og meningsfullt, men det kan også være utfordrende, slitsomt og en skikkelig tålmodighetsprøve. Vis mer
Publisert

Når vi scroller i sosiale medier eller høre venner snakke om barna sine, er det lett å tenke at de fleste elsker å være foreldre. Det er givende, utfordrende og spennende. «Slitsomt, men verdt det», som mange sier.

Hvis du er en av dem som i hemmelighet misliker mange av sidene ved å være mamma eller pappa, så kan det være en liten trøst at du ikke er alene.

De fleste av oss misliker nok noen av sidene ved å være foreldre, selv om det føles litt tabu å si det høyt. Det gjelder uavhengig av om du har en baby, småbarn i trassalder eller vanskelige tenåringer.

Du gruer deg gjerne til leksehjelp etter en lang dag på jobb, synes det er kjedelig å se fotballkampene til sønnen din eller er lei av å lage god mat som barna ikke en gang setter pris på. Babylekene spiller irriterende musikk, du er lei av timevis på lekeplassen eller lengter etter å sove litt lenger om morgenen.

Men det er det vel ikke lov å si høyt, eller?

Føles som et tabu å klage

- Hvorfor er det så tabu å si at man misliker noe av livet med barn?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer