3. barnet var en overraskelse... og kom også overraskende fort til verden

Publisert
Sist oppdatert

Jeg vil fortelle om mitt tredje svangerskap, for det er noe spesielt. Jeg fikk diabetes under første svangerskap, og svangerskap nr 2 ble godt kontrollert av helsevesnet. Barn av diabetikere må observeres nøye både i mors liv, under fødselen og etterpå. Begge guttene mine har ligget noen timer på barneavdelingen til observasjon og for å få hjelp med å få opp blodsukkeret.

Jeg har bestandig vært av den typen som har fått mensen hvis det skulle skje noe rundt meg, så derfor ventet jeg mensen da vi dro på ferie i juli 02. Etter 14 dager over tiden begynte alle å spøke med at jeg var gravid, men det kunne jeg ikke være, jeg hadde jo spiral inne, dessuten var jeg fast bestemt på at to ville holde.

Mannen min gikk en dag forbi et apotek mens vi var på ferie og gikk innom for å kjøpe en graviditetstest, som jeg tok senere samme kveld; POSITIV. Hvordan i all verden kunne det gå til, jeg hadde jo spiral. Da vi kom hjem fra ferie tok jeg kontakt med legen, jeg ble sendt til sykehus for å fjerne spiralen. Den lå heldigvis lengre ned enn fosteret, så det var aldri fare for abort etter fjerningen av spiralen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer