5 måter du kan glede din gravide venninne

Denne tiden blir ofte vennskap satt på prøve. Slik ender dere som bedre venninner enn før!

NÅR BESTEVENNINNEN BLIR GRAVID: Dette kan du gjøre for å glede din venninne litt ekstra i graviditeten. Foto: NTB Scanpix
NÅR BESTEVENNINNEN BLIR GRAVID: Dette kan du gjøre for å glede din venninne litt ekstra i graviditeten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et vennskap kan fort bli satt på prøve når den ene parten blir gravid, spesielt dersom den andre parten ikke er i samme livsfase.

Enkelte opplever at vennskapet kan gli litt vekk i en periode, for så å bli sterkere igjen på et senere tidspunkt i livet. 

LES OGSÅ: Det er ikke bare kroppen som forandrer seg under en graviditet

Vennskap styrkes i lengden

– Det er ofte lettere å være sammen med folk som er i samme livsfase som en selv, eller som vet hva man snakker om. Men de vennskapene som tåler litt avstand, de varer ofte lengst, i alle fall for min del.  sier blogger Thea Klingenberg.

– Sånn var det da jeg gikk gravid også. Jeg fikk litt bedre kontakt med de venninnene mine som hadde født, og det var deilig at de visste hvordan graviditeten var, sier hun.

I likhet med mange andre, var Thea litt redd for å miste kontakten med venner som var single og uten barn.

– Jeg ble derfor med på byen noen ganger. Helt til jeg sto høygravid på en bar, med juiceglasset i hånden, og ble sjekket opp av en raring. Da forsto jeg at det kanskje var på tide å henge med venninnene mine på andre arenaer. Det forsto de også, smiler hun. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer