9 mødre du bør følge på Instagram + en pappa!

9 mødre du bør følge på Instagram + en pappa!
Publisert
Sist oppdatert

Lyst på en daglig dose inspirasjon og påfyll av livsglede? Da bør du følge disse 9 skandinaviske mødrene på Instagram!

Når du først har tatt steget inn i denne sosiale mediekanalen, er det lett å la seg forføre. Instagram består i hovedsak av hverdagsøyeblikk og gjennom å følge mennesker som inspirerer deg, kan Instagram gi deg det lille kicket som får dagen din til å bli bittelitt bedre. 

Her er 9 mødre vi mener det er verdt å følge:

@bonkarakka   

Norske Trine bor for tiden med mann og tre av sine fire barn i Sør-Korea. Hun skriver også den populære mammabloggen Bonkarakka, men i den senere tid har det blitt mer Instagram og mindre blogg på Trine. 

– Instagram er mindre tidskonsumerende, forklarer hun. – Jeg legger heller ut seks bilder per dag, enn å sette meg ned for å komponere et blogginnlegg. Veldig mange av dem jeg tidligere fulgte på blogg, følger jeg nå på Instagram, legger hun til. 

Trine er ikke redd å være personlig gjennom bildene sine. – Siden ungene er en stor del av hverdagen, blir det naturlig nok en del bilder av jentene mine. Mange synes også det er spennende å følge dagliglivet i et annerledesland som Sør-Korea, sier hun. @Bonkarakka

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer