9 Utrolige barnerom - del 2

Publisert
Sist oppdatert

   l  1  l  2  l  3  l  

4. Et sirkus uten like!

De aller fleste barn elsker tivoli og sirkus, men ikke alle barn er så heldige å ha et eget sirkus på rommet sitt! Dette rommet er laget på oppdrag av stylisten Kate Dixon i Kansas. 

Fokus for dette svært spesielle rommet er et over to meter høyt “pariserhjul” som blir benyttet til oppbevaring av leker. Møblene i rommet er snekret sammen av gamle gjenbruks-materialer og paller. Tekstiler i striper og dekorelementer i klare primærfarger er med på å understreke “sirkus-følelsen”.  

 

5. En ridder verdig

Designeren Troy Beasley i Beasley & Henley Interior Design har brukt lettbetong til å bygge denne gigantiske sengen som ser ut som en middelalderborg. 

Borgen rommer også en overkøye, en sklie og et innebygdt skrivebord. Veggene i rommet er malt for å ligne murstein og en skikkelig rustning er prikken over i-en i dette rommet. Her kan man virkelig sove som en konge! 

Så får foreldrene bare krysse fingrene for at poden ikke vokser ut av ridder-interessen etter bare en måneds tid…

 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer