9 Utrolige barnerom - del 3

Publisert
Sist oppdatert

   l  1  l  2  l  3

7. Kjekt med et klossete rom

Amerikanske barnerom dominerer kategorien “overdrevne og fantasifulle barnerom”, men det finnes noen få eksempler fra andre land også. Som dette fartesterke Lego-rommet designet av tyrkiske Neslihan Pekcan i PebbleDesign. 

Her er alt spesiallaget fra køyesengen med Lego-skuffene til skrivebordet i samme stil. Selv veggklistremerkene, pynteputene og gulvteppet ble laget spesielt for dette rommet. 

En penneholder bygget av legoklosser og et Legobrett som oppslagstavle, er to idéer man kan lett stjele fra dette rommet om man har lyst til å lage et lignende temarom selv.

 

8. Skip O’hoi

Snekkeren Steve Kuhl ga sin nevø fritt valg av tema, da han fikk i oppdrag å bygge hans nye rom. Valget til seksåringen falt på et piratskip, og resultatet ble et barnerom av det helt ekstraordinære slaget! 

Det første man møter på soverommet er et fengsel og herfra går det en hengebro over til et digert piratskip som er bygd helt oppunder taket. Det hele er svært autentisk utført og hengebroen er solid nok til å tåle vekten av fire voksne. Piratskipet har et eget utkikkstårn og skipsratt, og en luke hvor et tau leder ned tilbake til gulvnivået. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer