9 utrolige barnerom

Barnerom de fleste barn bare kan drømme om!
Barnerom de fleste barn bare kan drømme om! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et barnerom skal stimulere barnas fantasi sies det, men enkelte tar den kreative biten litt lengre enn andre. Her er ni barnerom du ikke bør gå glipp av!

Hva er ditt barns drømmerom? Er det et hvitt og stilrent rom som passer med husets øvrige interiørstil, eller er det et helt crazy rom ingen andre har maken til? Her er ni utrolige barnerom som nok sikkert hadde falt i smak hos de aller fleste små!

1. Mangler bare en egen dommer!

“Hvorfor gå ut når man kan drive med alle favorittsportene sine inne på rommet sitt? “

Det var kanskje det disse foreldrene i New York tenkte da de ønsket at de to sønnene deres skulle ha et rom med mange muligheter for å drive med sport. Samtidig skulle rommet ha nok oppbevaringsplasser til leker og andre ting. 

Designerteamet Perianth  tok på seg oppdraget og resultatet ble et stort felles rom med en liten basketballbane, boksesekk, klatrevegg og mye mer. Her er det mer enn nok skapplass, skuffer og hyller til oppbevaring av bøker, action figurer, pokaler og alle andre nødvendigheter som bare må finnes på et gutterom. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer