Ung mamma

- Å bli forvekslet med datteren sin kan være ganske flaut!

Disse mødrene og døtrene er så like og så nær i alder, at de ofte blir tatt for å være søsken. Ser du hvem som er hvem?

SØSTER ELLER MOR? Når aldersforskjellen mellom mor og datter er liten, kan det oppstå mange morsomme misforståelser. FOTO: Privat
SØSTER ELLER MOR? Når aldersforskjellen mellom mor og datter er liten, kan det oppstå mange morsomme misforståelser. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

– De fleste tror ikke at vi er mor og datter før jeg sier det, forteller Iselin Madelen Mikkelsen (33).

Iselin og datteren Emily Mari (15) er såpass like og nære i alder at de svært ofte blir tatt for å være søsken. Noe som både kan føre til vittige og litt pinlige situasjoner.

– En morsom episode som oppsto nå nylig, var da Emily hadde legetime. Vi hadde ikke truffet legen før og jeg merket at hun så litt spørrende på meg da vi gikk mot kontoret. Da vi kom inn og satte oss spurte hun hvem som var med og om det kanskje var søster som var med på timen.

– Vi ble litt flirfulle og jeg svarte «nei jeg er mamma». Legen sa da at det hadde hun aldri gjettet fordi jeg så ung ut.

– Vi var også ute og spise for litt siden, og da jeg skulle betale spurte servitøren om vi skulle dele regningen på to!

Iselin tar silke situasjoner som et kompliment, men innrømmer at det noen ganger kan være litt flaut også.

– Emily går i niende klasse og de fleste foreldrene der er eldre enn meg. Det blir naturligvis en del blikk når det er felles foreldremøter med mange som ikke kjenner meg, de lurer nok litt på hva jeg gjør der, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer