Aktiv familieferie på ski i Trysil

Barnefamilier velger aktiv ferie fremfor storbyferie. Mer enn 6000 barn lærer å stå på ski i Trysilfjellet - hvert år!

SKISKOLEN: Barn helt ned i tre års alder deltar i Skistars skiopplæring. Foto: Flickr/Ola Matsson
SKISKOLEN: Barn helt ned i tre års alder deltar i Skistars skiopplæring. Foto: Flickr/Ola Matsson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

/sponset innhold

Trysil i Hedemark er mest kjent for Trysilfjellet som med Norges største alpinanlegg er et yndet sted for alpintentusiaster.

Overnattingsmulighetene er mange. Trysil kan by på hele fire hoteller, fire campingplasser, og et hundretalls av hytter og leiligheter som man kan leie. 

LES OGSÅ: Oslo-familien solgte alt de eide og dro 

Hotell i verdensklasse

Under World Ski Awards, ble Trysil kåret til Norges beste ski-destinasjon og hotellet Radisson Blu Resort Trysil fikk utnevnelsen beste ski hotell. Dette er en pris som er stemt fram av internasjonale reiselivsjournalister, bransjeaktører og skiturister fra hele verden. 

Radisson Blu Resort Trysil satser spesielt på barnefamilier. Hotellet ligger sentralt ved Trysil Turistsenter med ski-in, ski-out-beliggenhet – midt i barnebakkeanlegget. 

 

  

 

Du kan velge mellom rom eller leiligheter fra 28 til 125 kvadratmeter. Prisen for en familie på fire ligger på fra 2000,- per natt for hotellrom og frokost, i alpintsesongen. I tillegg kommer kostnad for heiskort og eventuelt leie av ski.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer