Ammeklær: Klærne du vil elske etter fødselen

Ammeklær: Klærne du vil elske etter fødselen
Publisert
Sist oppdatert

Her er klærne som passer mammamagen. Og da tenker vi ikke på gravidmagen, men den som er der en god stund etter fødselen...Se også vårt utvalg av ammeklær for hverdag og fest!

 

Tiden etter fødselen er gjerne ikke den perioden i livet man føler seg mest vel med kroppen sin. Den har vært gjennom en ni måneder lang, kontinuerlig forandring, og deretter en stor påkjenning som det fødselen er. Hvis vi legger til søvnløse netter, og omsorgsansvar for en hjelpeløs, ny verdensborger, så blir resultatet alt annet enn glamourøst.

Planen med denne artikkelen er derimot ikke å forsøke å få nybakte mødre til å tro at lykken består i ta frem høyhælte sko og kroppsnære plagg så fort de første kiloene er borte. Nei, ned med skuldrene. Her handler det om komfort!

LES OGSÅ: Julebord med stor mage 

Må være behagelig

Første bud i tiden etter fødselen må være å gå med klær som sitter behagelig på kroppen. De bør ikke stramme for mye verken i midjen eller lenger ned. Mange har tross alt sting i underlivet, eller må gå med bind en stund. Da er det ingen vits å klemme seg inn i et par skinny jeans. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer