Andreas Viestad: - Ikke del inn maten i voksenmat og barnemat!

Slik får du barna til å spise sunn og god mat - helt frivillig!

MED UNGENE UNDER BORDET: Tv-kokk Andreas Viestad er faglig ansvarlig hos Geitmyra Matkultursenter i Oslo, hvor det arrangeres kurs for foreldre som vil lære å lage barnematen selv. Foto: Mette Randem/ Innfelt: Heiko Junge/ NTB Scanpix
MED UNGENE UNDER BORDET: Tv-kokk Andreas Viestad er faglig ansvarlig hos Geitmyra Matkultursenter i Oslo, hvor det arrangeres kurs for foreldre som vil lære å lage barnematen selv. Foto: Mette Randem/ Innfelt: Heiko Junge/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Det viktigste for å få et godt forhold til mat gjennom hele livet er at man har glede ved maten man spiser, sier Andreas Viestad. 

Lærer foreldre å lage barnemat

Tv-kokken er i disse dager faglig ansvarlig hos Geitmyra Matkultursenter i Oslo, hvor det arrangeres kurs for foreldre som ønsker å lære seg å lage barnematen selv.

Viestad mener det er viktig at man starter tidlig med å innføre gode smaksopplevelser, slik at man unngår at ungene rynker på nesa når middagen kommer på bordet. 

– At mat kan være en kilde til glede er noe vi er veldig klar over når det gjelder voksne. Men barn har et enda mer avanserte sanseapparat og de er egentlig veldig fordomsfrie, sier han. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer