<strong>12 BLOGGERE SKAL PREMIERES:</strong> Og det er stor spenning knyttet til hvilke 25 som går til finalen. Foto: Shutterstock ©
12 BLOGGERE SKAL PREMIERES: Og det er stor spenning knyttet til hvilke 25 som går til finalen. Foto: Shutterstock © Vis mer

Årets blogger: Slik fordeler stemmene seg så langt

25 av 72 skal videre til finalen. Det er fortsatt åpent hvem det blir.

Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag morgen og snart halvveis i ukene med sms stemming er det kanskje på tide med en liten "kikk" på hvordan bloggerne ligger an i konkurransen.

SE DIAGRAM LENGRE NED I SAKEN.

Neida, vi kommer ikke å røpe hvem av bloggerne som har fått flest stemmer og ligger best an, men kan likevel avsløre at det er "close race" for veldig mange deltagere nå om å komme med i finalen.

Det har kommet inn over 4 500 stemmer så langt, og det gleder oss stort å se at alle bloggene har fått stemmer: Alle bloggerne har sine tilhengere, og det er stor spredning i numre. 

Stem og vinn gaver fra Barnas Hus, Libero og Wilfa

Mammabloggerne: Absolutt ingenting avgjort!

Det har vært virkelig spennende å følge med på avstemmingen av mammabloggerne. Hver dag har vi sett endringer i topp 15, og førsteplassen har over ti forskjellige blogger innehatt på forskjellige tidspunkt. Nå ser det imildertid ut som om to bloggere tar teten og har stabilisert seg noen prosentpoeng foran. MEN - nummer en har ikke mer enn 15% av stemmene totalt.

Og de resterende følger hakk i hel, det er rett og slett umulig å trekke slutninger om hvem som kommer til å gå videre eller ikke.

Har du en eller flere favoritt mammablogg du følger, er det viktig at du gir din stemme nå!

Se nominasjonene og hvordan du kan stemme

<strong>HER ER DET TETT OM PLASSERINGENE:</strong> Helt åpent hvilke 20 som går videre. Foto: Screenshot mobilstudio
HER ER DET TETT OM PLASSERINGENE: Helt åpent hvilke 20 som går videre. Foto: Screenshot mobilstudio Vis mer

Årets pappablogg: En finalist klar, helt åpent hvem de andre fire blir

Når det gjelder årets pappablogg er situasjonen en helt annen. En av bloggerne har fått imponerende 79% av alle stemmene. De fem andre pappabloggene stiller relativt jevnt for å gå videre til finalen - der er ingenting avgjort.

Stem frem din favoritt! Her er oversikt over alle nominerte og numre.

EN SOLEKLAR FINALIST: Men hvilke andre fire går videre? Foto: Screenshot mobilstudio
EN SOLEKLAR FINALIST: Men hvilke andre fire går videre? Foto: Screenshot mobilstudio Vis mer

Kreative bloggere

De aller fleste nominerte mamma- og pappabloggere har skrevet om konkurransen på bloggen sin og i sosiale medier. Vi har funnet mange oppfinnsomme og elegante måter å be tilhengere om å gi sin stemme. Vi er imponert! Etter avstemmingen kommer vi til å dele linker til noen av våre favoritter og tar også kontakt med en del av finalistene som vi har blitt nysjerrige på og håper vil fortelle litt mer om seg selv og bloggen sin på Mammanett.

STEM OG VINN: Alle som sender sin SMS-stemme er med i trekningen av premier Foto: produsentene
STEM OG VINN: Alle som sender sin SMS-stemme er med i trekningen av premier Foto: produsentene Vis mer

Stem frem din favoritt her!

Event i 2016?

Vi har fått flere forespørsler fra bloggerne om arrangere et møte eller en event for de nominerte eller for finalistene. Det synes vi er veldig gode ideer, og tar med oss videre når vi skal kåre årets blogger neste år.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer