Digitale nomader

Aurora kom til verden med hjemmefødsel på Bali

- Planen er å hjemmeskolere Aurora rundt omkring i verden når den tid kommer.

DIGITALE NOMADER: Tobias og Melanie har i seks år reist jorden rundt som digitale nomader, datteren Aurora ble født underveis - på Bali! FOTO: Privat
DIGITALE NOMADER: Tobias og Melanie har i seks år reist jorden rundt som digitale nomader, datteren Aurora ble født underveis - på Bali! FOTO: Privat Vis mer
Publisert

– Vi ønsker å vise datteren vår verden, la henne få oppleve ulike kulturer og lære av menneskene vi møter. Man lærer seg mye gjennom å reise, så vi ser på det som en fin utdannelse for henne, sier Melanie Klaamas (32).

Sammen med partner Tobias Pedersen (37) og datteren Aurora (19 måneder) reiser hun jorden rundt som digital nomade.

Melanie og Tobias, som begge opprinnelig er fra Sverige, forteller at drømmen om et annet liv fikk grobunn for seks år siden da de bodde og jobbet i Norge.

Lange arbeidsdager med ukurante arbeidstider førte til at paret ikke fikk tilbringe så mye tid sammen som de ønsket.

– Vi kjente på at det måtte finnes noe mer her i livet. Vi ønsket å tilbringe mer tid sammen og leve sunnere, forteller Melanie.

Etter en ferietur til Hawaii var planen klar; paret bestemte seg for å selge alt de eide for å reise rundt i verden på ubestemt tid. Med en felles interesse for rawfood og vegansk mat, startet de en YouTube kanal hvor de blant annet tester mat og produkter.

I dag er de digitale nomader som livnærer seg gjennom sosiale medier og ved å hjelpe ulike foretak med å selge sine produkter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer