Trening

– Av og til må trening gå foran oppvask

Her er «Instacatrines» beste tips til hvordan du kan snike inn litt trening i en hektisk hverdag.

TRENINGSINSPIRATØR: Tobarnsmor Catrine Collins er en av Norges største treningsinfluensere. FOTO: Rasmus Kongsøre
TRENINGSINSPIRATØR: Tobarnsmor Catrine Collins er en av Norges største treningsinfluensere. FOTO: Rasmus Kongsøre Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Trening skal gi deg godfølelsen i kroppen og ikke dårlig samvittighet, mener småbarnsmor og personlig trener Catrine Collins (34), kjent som Instacatrine på Instagram.

Det siste året har den populære influenseren hjulpet flere hundre mennesker med å komme i form gjennom onlinetrening, og nå er hun aktuell med boken «Trening i tidsklemma». Som fulltidsarbeidende mor til to barn på fem og 2,5 år har hun nemlig selv fått kjenne hvor tøff den beryktede tidsklemma kan være.

Catrine beskriver tiden mellom barnehagehenting og leggetid som en langvarig intervalløkt, med forholdsvis små pauser.

– Vi har alle en liste over ting som skal gjøres. Alt fra å lage mat og vaske, til å bade barna og lage matpakker. De praktiske gjøremålene kommer gjerne først og så tenker vi at vi skal trene hvis vi får tid, sier hun.

– Det siste året har jeg jobbet mye med denne prioriteringslista. Jeg har innsett at hvis jeg skal få trent, så må kanskje oppvasken stå til i kveld. Hvis vi stadig utsetter treningen og tenker at vi skal trene om vi får tid, skjer det som regel aldri, for etter en lang dag er man så sliten at sofaen frister mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer