Babycall

babycall
babycall Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når du skal kjøpe babycall eller babymonitor, er kun det beste er bra nok for minstemann og det er mange krav man bør stille til en elektronisk barnevakt.
Det er ikke alltid like lett for foreldre å vite hva som er den beste babycallen for sitt bruk. Man bør tenke på hvor stor avstand man trenger å ha mellom baby- og foreldreenheten. Den bør være stor nok til at du kan bevege deg fritt omkring i huset, samtidig som den ikke bør være så stor at du ikke rekker frem i tide dersom det skulle oppstå et problem hos barnet. Mikrofonfølsomhet er også viktig. Mikrofonen skal ha god nok følsomhet for barneskrik samtidig som at det vil være forstyrrende i lengden å måtte høre på enhver rasling i dyna. Babycallen bør ha en indikator som viser om barne- og foreldreenheten har kontakt med hverandre, Dette er spesielt viktig hvis man har tenkt å bruke babycall utendørs.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer