Babyklær: Plagg du trenger til baby

MYE UTSTYR: Et lite barn trenger et stort klesskap. Få våre tips til hva du behøver til din baby! Illustrasjonscollage: Kjersti Skar Staarvik Foto: Produsentene (se under)
MYE UTSTYR: Et lite barn trenger et stort klesskap. Få våre tips til hva du behøver til din baby! Illustrasjonscollage: Kjersti Skar Staarvik Foto: Produsentene (se under) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Se vår store oversikt over klær og tilbehør som babyen trenger.

Hvor mye klær trenger en baby? Spørsmålet er vel kanskje heller: Hvor mye klær og hvor ofte vil du vaske? Babyer gulper mye, har ofte også løs avføring og det kan bli mye søl på klær og sengetøy. Det er også et spørsmål om økonomi. Barneklær koster! Men det er svært stor forskjell i pris ut fra hvor du kjøper tøyet. Kvaliteten varierer sjeldent tilsvarende.

Husk at dere vil sikkert få mye fint babytøy i gave, men sørg for å ha skaffet det aller viktigste på forhånd.

Når er det på tide å kjøpe inn babytøy?

Mange begynner tidlig å kikke på babytøy når de er gravide. Men de fleste synes det er litt tidlig å kjøpe inn sparkebukser og bodyer når de er seks uker på vei.

Det er nok lurt å vente litt lenger. Noen velger å vente til etter ultralyd, hvis de vil vite kjønnet. Mye av babytøyet er ikke kjønnsnøytralt, men dette kommer selvsagt an på øynene som ser. Mange babyjenter kler utmerket godt lyseblått! Vent ikke til siste øyeblikk med å anskaffe babyklær. Kjøp det mens du fremdeles har krefter til å kose deg med det.   

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer