Babysvømming - Positive opplevelser!

Kine, en målbevisst dykker!
Kine, en målbevisst dykker! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har stort sett bare positive opplevelser fra babysvømminga. Det var passe antall unger, og rent og fint der vi var. Kine har alltid likt seg i vann, og stortrivdes fra første stund. Vi bestilte plass et par mnd før kursstart. Det ble fort fullt, men da vi først var "kommet inn i systemet" var det ikke problem å få komme med på de neste kursene. Det var litt skummelt å dykke de første gangene. Kine syntes ikke noe om å dykke til å begynne med. Vi har gått på tre kurs à ti ganger, og det nesten hele det første kurset gikk før hun likte å dykke. Hun hylte ikke, men vi så at hun ikke likte det noe særlig.Det var også litt vanskelig å skulle tørre å måtte "gi slipp" på henne i vannet, at hun skulle "klare seg selv" mest mulig. Dette gikk greit etter litt trening.

Vi har meldt oss på nyt kurs til høsten, begynner i september, så jeg håper jeg er i form til det da. Jeg er nemlig gravid. Jeg har sagt til mannen min at han får ta seg av av/påkledningen i garderoben. Det er vel stress nok å kle seg selv med stor mage, om jeg ikke skal springe etter Kine også...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer