Babysvømming: Sosialt, men kaos i garderoben!

Babysvømming: Sosialt, men kaos i garderoben!
Publisert
Sist oppdatert

Det var fryktelig trangt i garderoben der vi var, og det sier seg selv at det ble litt kaos når gruppa før oss drev i dusjen og tok opp benkeplass når vi kom litt før for å komme presis til timen vår. Vi ble kjent med en del av foreldrene og de var kjempehyggelige og vi hadde også masse til felles siden babyene var så jevngamle!

    

June og Silje storkoser seg!

De første gangene gjorde vi bevegelser i vannet og sang og så gikk vi over litt vann over hodet fra en bøtte som læreren helt over babyen etter å ha sagt navnet. Det første dykket gikk bra men Silje gråt litt. Etter hvert ble det bedre og hun gråt bare hvis hun var trøtt når vi var i vannet.

Siste gangen prøvde i redningsvest og da skulle vi legge babyen på magen og se hvor fort vesten ville vende over på ryggen. Vi synes det så for skummelt ut så vi prøvde ikke siden Silje viste at hun følte seg ukomfortabel i vesten fra hun fikk den på. Nå så dupper Silje hodet under vann selv når vi dusjer og hun hviner av fryd når hun bader!! Jeg tror det er takket være svømminga! Kurset vi gikk på var dyrt og jeg synes ikke vi fikk øvet så veldig mye på dykking som jeg håpet på, så vi driver å dykker hjemme i dusjen da. Ellers vil jeg anbefale babysvømming på det varmeste!

June

Tilbake til siden om babysvømming -->

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer