Julegaver:

Barna til Emma (37) får 300 julegaver i år

- Jeg ville ikke ha forandret på noe.

SKAPER REAKSJONER: Den ekstreme julegavehandlingen til trebarnsmoren har skapt sterke reaksjoner. Foto: Skjermdump fra YouTube
SKAPER REAKSJONER: Den ekstreme julegavehandlingen til trebarnsmoren har skapt sterke reaksjoner. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg jobber hardt for pengene mine, så hvorfor skal jeg ikke få lov til å gi barna mine litt ekstra til jul? spør trebarnsmoren Emma Tapping (37) når hun blir intervjuet av programlederne til tv-programmet «This Morning». 37-åringen har fått mye oppmerksomhet de siste dagene etter at det ble kjent at hun kjøper over 300 gaver til barna sine - hvert år.

Totalt har Tapping brukt 2000 pund på gaver til barna Mia (15), Ella (11) og Tatun (3), noe som tilsvarer cirka 22 000 norske kroner. Ifølge Virke kommer nordmenn i år til å bruke over 56 milliarder kroner på julegaver i 2017. De anslår at vi kommer til å handle for rundt 10 700 kroner hver i desember i år.

Britiske Tapping ligger dermed cirka 11 000 kroner over det gjennomsnittlige forbruket til nordmenn.

Til «This Morning» forteller trebarnsmoren at hun begynner med julegavehandelen allerede i januar, og bak henne ligger resultatet av ett år med shopping. I stuen hjemme på Isle of Man sitter Emma Tapping foran et tårn av presanger.

- Jeg ville ikke ha forandret på noe, svarer Tapping da programlederne spør om hun noen ganger tenker på å slutte med gavehandlingen. Se intervjuet fra 3:54.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer