Barnefri, spa og sove hele natten!

Jeg bestemte meg for å legge bekymringene til side, det var tross alt 30 årsdagen min. Foto: Shutterstock ©
Jeg bestemte meg for å legge bekymringene til side, det var tross alt 30 årsdagen min. Foto: Shutterstock © Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste spedbarnsforeldre drømmer om litt barnefri og å sove en hel natt. Men hva skjer når anledningen endeling er der?  

 

Hønemor? Langt i fra!

Samboerens trøstende ord fant veien til ørene mine, men det var så vidt budskapet ble registrert. Det var søndag kveld, vi hadde nettopp kommet hjem fra en svært støyende familiebursdag med tre småbarn som hadde vært høyt og lavt i fem timer - inkludert klatrende oppå min lille sønn på 2,5 måneder. Støy, mas og kjas fungerte svært dårlig for meg som var vant til hjemmepusling med lillegutt dag ut og dag inn. Tårene rant nå, mens jeg satt og ammet. Så utrolig trøtt og sliten, etter uker med brokete søvn og forvirrende ammetåke. Man blir ødelagt av for lite søvn. Rett og slett. Jeg burde holdt meg hjemme denne dagen, men hadde jo så lyst til å møte familien, vise at jeg hadde kommet meg etter fødselen - som jeg regnet med var forventet.

En kjærkommen gave

"Jeg, eh... Jeg har en overraskelse til deg", sa kjæresten min forsiktig. "Tenkte jeg ikke skulle fortelle deg det før bursdagen din, men føler at det passer fint nå..."Jeg kikket på ham mens jeg snufset høylytt, og var i grunnen litt småirritert over at han nok en gang ikke klarte å holde på en gavehemmelighet. 30-årsdagen min var enda et stykke unna! "Jeg hadde planer om å kjøpe noe fint til deg. Men så tenkte jeg.. Hva er det beste jeg kan gi jenta mi akkurat nå? Jo... En god natts søvn. Derfor har jeg bestilt rom på spahotell til oss på bursdagen din, og foreldrene dine vil mer enn gjerne passe Lillegutt. Hva tror du om det? Vet det ikke vil gjøre underverker, men nattesøvn uten forstyrrelser er vel noe å glede seg til?" Det lune smilet hans gjorde meg varm i hjertet, og jeg hulket - av utmattelse, glede, lettelse, takknemlighet. Jeg skulle få sove! En hel natt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer