Barnehoroskop

I følge astrologen har stjernene litt av hvert å si når det gjelder ditt barns personlighet.

Publisert
Sist oppdatert

 

Gjennom astrologien kan vi bli kjent med våre barn. Selv om det er store variasjoner innenfor hvert stjernetegn, så er det noen grunnleggende fellestrekk som det kan være greit å være forberedt på når nurket begynner å vokse opp. 

Vannmannens barn

21.januar – 19.februar

De små Vannmann-barna tilhører luftelementet, så dette er sosiale barn som trives best sammen med andre. De er styrt av planeten Uranus, som står for bl.a. originalitet og plutselige hendelser, og dette gir ofte morsomme og kreative barn. De trenger mange forskjellige venner som de kan snakke med sine mange ideer med. Stor frihet og spillerom er viktig, og de blir nesten syke av å føle at de blir kontrollert eller holdt fast. Vannmannens barn liker ikke å følge massene, men er gjerne noe helt for seg selv.

Råd til foreldrene:  Ikke prøv å kontrollere barnet ditt, da kommer opprøreren frem. Oppfordre barnet til å bruke ideer konstruktivt.

Fiskens barn

19.februar – 20.mars

De små Fiske-barna tilhører vannelementet, og disse barna lever i sin egen følelsesverden. De har masse motstridene tendenser, og er utrolige følsomme. De suger til seg alle andres følelser også, og det kan være vanskelig for dem å skille hva som er deres eget og hva som er andres. Fiskenes barn ofte er de snilleste av alle stjernetegn. De vil gjerne hjelpe alle de møter, og setter seg selv sist. Fantasi, musikk, kunst og kreativitet er viktig for dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer