Barnekostymene du enkelt lager selv

Spar tid og penger med disse tipsene!

HJEMMELAGDE KOSTYMER: Feiringer som Halloween og karneval trenger ikke koste skjorta om man lager kostymene til barna selv. Foto: Ardor, House of Paint, Anette Snarby
HJEMMELAGDE KOSTYMER: Feiringer som Halloween og karneval trenger ikke koste skjorta om man lager kostymene til barna selv. Foto: Ardor, House of Paint, Anette Snarby Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Halloween er like rundt hjørnet og mange unger har lyst til å kle seg ut. Det behøver ikke bety at du må tømme lommeboka. Med litt fantasi og pågangsmot, er det mulig å lage fine kostymer som ingen andre har.

Her er inspirasjon til barnekostymer du med enkle midler kan lage selv.

Elgkostyme

Dersom du tilfeldigvis allerede har en brun hettejakke og et par hvite hansker, så vil dette elgkostymet være så og si kostnadsfritt. Har du ikke det, vil det være lurt å ta turen innom nærmeste bruktbutikk.

Alt du gjør for å lage kostymet, er å fylle hanskene (for eksempel med fyll fra en gammel pute) og sy dem til hetten på jakka. Vips, så har du verdens søteste elg!

Tannkremtube

Dette kostymet krever at man er litt fingernem, men så kan det til gjengjeld gå i arv slik det har gjort i familien til Linda som skriver bloggen Absolutt Hjemme.

Hun forteller at kostymet ble sydd av moren hennes for 20 år siden, etter at søsteren plutselig fant ut at hun skulle være en Colgate-tannkremtube på karneval.

- Nå har jeg og mine søstre fått våre egne barn, og når de vil kle seg ut som noe spesielt er det Colgate-drakten som kommer frem fra sitt gjemmested. Drakten har vunnet både priser og diplomer, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer