Mor som 49-åring

Ble mamma som 49-åring

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen deler gladnyhet etter en tøff fertilitetsreise.

MOR SOM 49-ÅRING: Reality-stjernen deler gladnyheten selv på Instagram. FOTO: NTB
MOR SOM 49-ÅRING: Reality-stjernen deler gladnyheten selv på Instagram. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

«The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Diana Jenkins (49) har delt åpenhjertig fra svangerskapet i sosiale medier, både av magen og kroppslige endringer, samt at familien gleder seg stort til det nyeste tilskuddet ankommer verden.

Jenkins har tidligere vært åpen om at hun sammen med forloveden Asher Monroe Book (34) mistet sitt ufødte barn i 2022. Babyen døde i magen og hun måtte gå gjennom en fødsel for å unngå mulig infeksjon.

Nå har lykken imidlertid snudd for paret.

– Takknemlig

Realitystjernen fødte en liten jente 8. august som har fått navnet Elodie Mae Book. Det avslører hun i bildeteksten sammen med bilder av hennes forlovede og deres lille jente fra sykehussengen.

«Øyeblikket er her. Ofringen du har gjort ved at kroppen din har satt denne dyrebare jenta til verden. Ord kan ikke beskrive takknemligheten vi føler som familie. Disse øyeblikkene minner oss om mirakelet som livet er,» skriver Book på Instagram i en hyllest til sin kommende kone.

Fra før av har paret datteren Eliyanah på 2 år, mens Jenkins har sønnen Innis (26) og datteren Eneya (20) med sin eksmann Roger Jenkins.

FAMILIEN: Famliens nyeste tilskudd blir beundret av foreldrene. Bildet delte den nybakte firebarnsmoren på Instagram to dager etter fødsel. FOTO: Skjermdump Instagram/@sdjneuro
FAMILIEN: Famliens nyeste tilskudd blir beundret av foreldrene. Bildet delte den nybakte firebarnsmoren på Instagram to dager etter fødsel. FOTO: Skjermdump Instagram/@sdjneuro Vis mer

Var forsiktige

Jenkins skal ha vært ekstra forsiktig under graviditeten på grunn av sin «fertilitetsreise» – blant annet ved å ha gått gjennom en tidligere abort.

49-åringen tok sengeleien på alvor og fortalte i desember 2022, da graviditeten var offentlig, at hun var klar over hvor komisk hun så ut. Hun trakk seg unna alt av jobb og innspilling av Real Housewives of Beverly Hills for å være forsiktig under graviditeten – som hun betegnet som en «høyrisiko»-graviditet.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer