Lotte Arndal:

Ble mor som 49-åring

– Man tukler med naturlovene, og det har jeg selv også gjort, sier Lotte Arndal, som har fått ikke bare ett, men to barn mens hun var i slutten av 40-årene.

– Jeg vil veldig gjerne
være et forbilde for dem
som ønsker å ta vare på
kroppen sin. Men jeg
har ikke lyst til å være et
forbilde for dem som vil
bli mor i 40-årene, sier
Lotte Arndal. FOTO: Flemming Gernyx
– Jeg vil veldig gjerne være et forbilde for dem som ønsker å ta vare på kroppen sin. Men jeg har ikke lyst til å være et forbilde for dem som vil bli mor i 40-årene, sier Lotte Arndal. FOTO: Flemming Gernyx Vis mer
Publisert

Det er hardt arbeid for lårmuskulaturen å bestige alle trappetrinnene som fører opp til Lotte Arndals leilighet i sjette etasje i nærheten av Kongens Nytorv i indre København. Et steinkast unna ligger et av byens mest eksklusive treningssentre, Arndal Spa og Fitness, der den ene kjendisen etter den andre får kjørt seg under Lottes svettedryppende bootcamps.

Inne i leiligheten er det hvilepuls og familiestemning denne formiddagen. Fire måneder gamle Adrian ligger litt urolig på armen til Lotte, mens hennes 80 år gamle far sitter i sofaen og halvsover. Leiligheten er rotete på en hjemmekoselig måte.

– Ja, jeg ville jo egentlig rydde litt før du kom, sier Lotte og nikker mot oppvask, leker og en pakke terteskjell som ligger på kjøkkenbordet.

– Men det rakk jeg ikke, for det var litt viktigere med han her. «Ja, nå skal du få litt melk», sier Lotte med myk stemme, trekker opp treningstoppen og legger lille Adrian til brystet. «Ja, du er så søt, og vi er så heldige.»

– Allan og jeg visste at det var en biologisk deadline hvis vi skulle ha barn sammen

Adrian er fire måneder gammel og Lottes fjerde barn. De to eldste på 17 og 12 har hun fått med to forskjellige menn – mens hun har fått lille Adrian og storebroren hans Sebastian på 2 år med sin store kjærlighet Allan, som er 15 år yngre enn henne. På veggen i stuen henger bilder fra bryllupet i Marmorkirken – et vakkert par som stråler av sunnhet og overskudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer